Benzin fiyatlarına dev indirim geliyor!

en ucuz benzinli

Benzin fiyatlarında yaşanan hareketlilik devam ediyor. Son gelen zam haberinin ardından şimdi de indirim söz konusu.

Benzin fiyatlarına dev indirim geliyor! Türkiye’deki akaryakıt fiyatlarında inanılamaz bir oynaklık söz konusu. Elbette ki bu durumun ortaya çıkmasında hem ulusal hem de uluslararası faktörler söz konusu. Özellikle de brent petrol fiyatlarının yükselmesi veya düşmesi, yakıt fiyatlarına doğrudan doğruya olumlu ya da olumsuz anlamda etki ediyor. Yapılan üst üste indirimlerin ardından bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde benzin fiyatlarına zam gelmişti. Şimdi ise benzin fiyatlarında ciddi bir indirimin ortaya çıkacağı ifade edildi.

Motorin ve benzine yeni zamlar yolda

Benzin fiyatlarına dev indirim geliyor!

Üst üste yapılan üç indirimin ardından bu sabah benzine zam haberini almıştık. Şimdi ise yine bir indirim ile karşı karşıyayız.  NTV’nin vermiş olduğu son dakika habere yöre bu gece yarısından itibaren benzin fiyatlarında değişiklik yapılacak. 47 kuruş indirim şeklinde ortaya çıkması planlanan bu değişiklik, pompa fiyatlarına da yansıyacak ve tüketiciler rahat bir nefes almış olacak. Bu indirimin öncesinde ülkemizin üç büyük şehrindeki yakıt fiyatlarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

benzin 1

Önümüzdeki dönemde petrol fiyatlarının daha da düşmesi bekleniyor. Muhtemelen yaşanacak olan düşüşle birlikte akaryakıt fiyatları da ucuzlayacaktır. Elbette söz konusu Türkiye olduğunda bu konu hakkında kesin yorumlarda bulunmak çok da doğru değil. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

benzin

Benzin

İstanbul: 20,62 TL
Ankara: 20,79 TL
İzmir: 20,80 TL

Motorin

İstanbul: 23,89 TL
Ankara: 24,03 TL
İzmir: 24,06 TL

Foxconn Apple fabrikasından çıkardığı işçilere tazminat teklif etti