Battlefield 4 İçin Önemli Bir Güncelleme Yayınlandı

Battlefield 4 İçin Önemli Bir Güncelleme Yayınlandı

Sorunlu bir başlangıç yapan Battlefield 4 için DICE tarafından yayınlanan yeni güncellemenin, birçok sorunu gidereceği ve oynanışı geliştireceği açıklandı.

Electronic Arts bünyesinde yer alan DICE stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en popüler FPS serileri arasında yer alan Battlefield serisinin yeni oyunu olan Battlefield 4, geçtiğimiz yılın Ekim ayında satışa sunuldu. Oyunseverler tarafından büyük ilgiyle karşılanan oyun oldukça başarılı bir satış grafiği yakalamış olsa da, oyunun çıkışında yaşanan teknik sorunlar Battlefield 4‘ün başarısına gölge düşürdü.

Battlefield_4

Sorunlu bir başlangıç yapan Battlefield 4‘te kullanıcıların karşılaştığı sorunları gidermek için ilk günden beri sıkı bir çalışma yürütmekte olan DICE stüdyosu, oyun için bugüne kadar birçok yama ve güncelleme yayınladı. Bugün DICE ve Electronic Arts tarafından yapılan ortak açıklamayla, Battlefield 4 için hazırlanan önemli bir güncellemenin daha kullanıcılara sunulduğu duyuruldu. Oyunda yaşanan sorunları gidermesi ve genel oynanışı önemli ölçüde geliştirmesi beklenen bu yeni güncellemeyle beraber oyundaki silah ve araçların güncelleneceği ve kullanıcılara yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü sunulacağı belirtiliyor.

Konami PES 2014′ün Yarım Kaldığını İtiraf Etti