Battlefield 5 için yeni tanıtım videosu yayınlandı

bf 5

Electronic Arts ve Dice işbirliğiyle geliştirilen Battlefield 5 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Yayınlanan video oyundaki haritalara odaklanıyor.

Battlefield serisi son yıllarda modern savaşları odak noktasına almıştı. Fakat geçtiğimiz sene Dice beklenmedik bir hamleyle, 1. Dünya Savaşı’nı konu edinen bir Battlefield oyunuyla karşımıza çıktı. Battlefield 1 ismiyle raflardaki yerini alan yapım, oyun severlerden tam not almayı başarmıştı. Bu olumlu tablo, satış rakamlarına da yansıyınca, yapımcı stüdyo yoluna dünya savaşları üzerinden devam etme kararı aldı.

Battlefield 5 için harita odaklı video

Normalde Ekim ayında çıkması gereken Battlefield 5, son dakika kararıyla Kasım ayına ertelenmişti. 20 Kasım’da raflardaki yerini alacak olan Battlefield 5 için yeni bir video daha yayınlandı. Yayınlanan bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videodan da görüldüğü üzere Battlefield V’te oldukça geniş haritalar bizleri bekliyor olacak. Zaten Battlefield serisinin genelinde, online haritalar hayli büyük oluyordu. Fakat serinin yeni oyununda yer alacak olan haritaların, eskiye kıyasla çok daha büyük olduğu da inkar edilemez bir gerçek.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Battlefield V’in merakla beklenen Battle Royale modu oyun çıktığında erişilebilir olmayacak. Dice bu modu sonradan gelecek olan bir güncelleme ile oyuna dahil edecek. Battle Royale moduyla birlikte 2 mod daha oyunun çıkışından sonra BF 5’e eklenecek.

BF 5, PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak raflardaki yerini alacak.

Battlefield 5 sistem gereksinimleri açıklandı