Sony Xperia Z3 Eylül Ayında Piyasaya Sürülecek

Sony Xperia Z3 Eylül Ayında Piyasaya Sürülecek

IFA 2014 kapsamında Sony tarafından resmi olarak tanıtılması beklenen Sony Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact’in Eylül ayında piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperia Z2‘yi henüz birkaç ay önce piyasaya süren Japon teknoloji devi Sony, şimdiden bir sonraki amiral gemisi ürünü üzerinde çalışmaya başlamış durumda. Sony tarafından geliştirilmekte olduğu bir süre önce ortaya çıkan Sony Xperia Z3’ün ne zaman görücüye çıkarılacağı ve ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Sony_logo

Eylül ayında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2014 kapsamında Sony tarafından resmi olarak tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan Sony Xperia Z3‘ün çıkış tarihi henüz açıklanmamış olsa da, internete sızan yeni belgeler telefonun Eylül ayı içerisinde piyasaya sürülebileceğini gösterdi. Telefon operatörü Vodafone’un internete sızan bir belgesinde, firmanın Eylül ayında Sony Xperia Z3’ün satışlarına başlamayı planladığı görüldü. Üstelik bahsi geçen bu belgelerde Sony Xperia Z3 Compact‘ın de yer alması, her iki telefonun da en geç Eylül ayında satışa sunulmuş olacağını gösterdi.

3D Touch Windows Phone Telefonlar Geliyor