Battlefield 4 İçin Yeni İçerik Duyuruldu

battlefield 4 new wide

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan The Last Stand ek paketiyle yeni haritalara kavuşan Battlefield 4 için çok yakında yeni içeriklerin yayınlanacağı duyuruldu.

Electronic Arts tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alan Battlefield serisinin son üyesi Battlefield 4, geçtiğimiz yılın sonunda piyasaya sürülmüş ve oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Çıktığı ilk zamanlarda çeşitli servis problemleriyle boğuşan ve bu yüzden eleştirilen Battlefield 4’ü kullanıcılar için cazip hale getirmek için uğraşan Electronics Arts, bugüne kadar oyun için birçok ek paket ve indirilebilir içerik yayınladı.

Battlefield_4

Battfield 4 kullanıcılarına dört yeni harita ve birçok farklı yeni içerik sunan The Last Stand ek paketinin geçtiğimiz günlerde yayınlanmasının ardından oyun için yayınlanacak olan ek paketlerde sona gelindiği düşünülmüş olsa da, Electronics Arts tarafından bugün yayınlanan bir açıklama oyun için yeni içeriklerin yolda olduğunu gösterdi. Oyunun yapımından sorumlu olan EA Digital Illusions CE yani DICE tarafından yayınlanan açıklamada yeni içerik hakkında herhangi bir detay paylaşılmamış olsa da, merak edilen birçok detayın çok yakında oyunseverlerle paylaşılacağı belirtildi.

Dying Light’ın Hikayesi Hakkında İlk Detaylar