Battlefield 4 İçin Yeni Güncellemeler Yolda

Battlefield 4 İçin Yeni Güncellemeler Yolda

Battlefield 4’ün geleceği hakkında açıklamalarda bulunan DICE stüdyosu, oyun için güncelleme yayınlamaya devam edeceklerini belirtti.

Electronic Arts‘ın popüler FPS serisi Battlefield’ın merakla beklenen yeni oyunu Battlefield 4, geçtiğimiz ayın Ekim ayında piyasaya sürülmüştü. Yaşadığı teknik sorunlar nedeniyle sıkıntılı bir başlangıç yapan oyun, bu sorunlara rağmen oyunseverlerden büyük ilgi gördü. Son günlerde ortaya çıkan yeni Battlefield oyunu Battlefield: Hardline şimdilik Battlefield 4’ü geri plana atmış olsa da, oyun henüz unutulmuş değil.

Battlefield_4

Battlefield serisine SWAT temasını getirecek ve polislerle suçlular arasındaki mücadeleye odaklanacak olan Battlefield: Hardline için Visceral Games stüdyosundaki çalışma devam ederken, Battlefield 4‘ün yapımından sorumlu olan EA Digital Illusions CE stüdyosu da oyun için yeni güncellemeler üzerinde çalışmakta. Kullanıcıların endişelenmesini gerektiren bir durum olmadığını belirten DICE yetkilileri, oyun için yeni güncelleme ve içeriklerin yayınlanmaya devam edeceğini açıkladı.

The Order: 1886′nın Ertelenmesi Resmiyet Kazandı