Battlefield 5 için yeni tanıtım videosu

bf 5 1

Electronic Arts ve Dice işbirliğiyle geliştirilen Battlefield 5 için oyun içerisindeki modların ön plana çıkarıldığı yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. İşte detaylar.

Electronic Arts ve Dice ortaklığında geliştirilen yeni Battlefield oyununun çıkmasına artık sayılı günler kaldı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl satışa sunulan Battlefield 1, 1. Dünya Savaşı’nı konu edinmişti. Dice’ın savaş atmosferini başarılı bir şekilde işlemesi, oyun severlerden tam not almış haliyle bu durum satış rakamlarına da yansımıştı.

Battlefield 5 modları tek bir videoyla karşınızda

Battlefield 1 ile gelen başarının ardından Dice bu sefer de 2. Dünya Savaşı’nı konu edinen Battlefield 5 için kolları sıvamıştı. Uzun bir süredir devam eden geliştirme aşamasının ardından, Battlefield 5 geçtiğimiz gün açık beta sürecine girdi. Eğer açık beta sürecinde öyle büyük bir sorunla karşılaşılmazsa oyun 19 Ekim’de raflardaki yerini almış olacak.

Yapımcı ekip oyunun satışa sunulmasına sayılı günler kala yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan videoda Battlefield V’te yer alan modlara odaklanılmış. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da net bir şekilde görüldüğü üzere senaryo modunu anlatan War Stories, onlin modlar ve son zamanlarda oldukça popüler olan Battle Royale modu Firestorm ismiyle oyunda yer alacak.

BF 5 ile gelen en önemli yeniliklerden birisi de Tides of War olacak. Electronic Arts, bu mod sayesinde oyunun daima yeni kalacağını savunuyor. Bekleyip göreceğiz.

Battlefield 5 açık betası için yeni açıklama