Battlefield 5 2016 Yılında Satışa Sunulacak

Battlefield 5 575

Araştırma şirketi Stern Agee’ye göre bir yıl içinde iki oyun piyasaya sürmek istemeyen Electronic Arts, Battlefield 5’in çıkışını 2016 yılına saklayacak.

Oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alan Battlefield serisi, önümüzdeki yıllarda da oyun dünyasında adını duyurmaya kararlı görünüyor. Dante’s Inferno ve Dead Space gibi popüler oyunların yapımından sorumlu olan Visceral Games tarafından geliştirilmekte olan ve geçtiğimiz aylarda resmi olarak duyurulan Battlefield Hardline için meraklı bekleyiş devam ederken, Battlefield 5 hakkında da ilk söylentiler gün yüzüne çıkmaya başladı.

Battlefield_5

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve her ne kadar sorunlu bir başlangıç yapsa da 2014’ün en çok satan oyunları arasında yer almayı başaran Battlefield 4‘ün doğrudan halefi olan Battlefield 5’in önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor olsa da, yeni çıkan söylentiler oyunun 2016’ya saklanabileceğinin sinyallerini verdi. Oyun dünyasına yakınlığıyla tanınan araştırma şirketi Stern Agee’nin raporuna göre, oyunun yapımından sorumlu olan DICE stüdyosu ve yayımcı firma Electronics Arts, Battlefield 5‘i önümüzdeki yıl yayınlamak yerine 2016’yı beklemeyi tercih edecek.

Battlefield serisinin bir yılda iki oyun piyasaya sürmemek için bu yolu izleyeceği iddia edilirken, bunun sebebi olarak son yıllarda her sene birden fazla oyun piyasaya süren Call of Duty serisinin oyunseverlerden eski kadar ilgi görmüyor olması gösteriliyor.

Mojang Scrolls’u Çok Yakında Yayınlayacak