Battlefield 4 The Final Stand 18 Kasım’da Yayınlanacak

Battlefield 5 575

Oyunseverlere yeni harita ve silah seçenekleri sunacak olan Battlefield 4 The Final Stand, Premium üyeliği olan kullanıcılara 18 Kasım’da sunulacak.

DICE stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alan Battlefield serisinin geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen son üyesi Battlefield 4 çok yakında yeni bir ek pakete kavuşacak. Battlefield 4 kullanıcılarına dört yeni harita ve yeni silah seçenekleri sunacak olan The Final Stand ek paketini geçtiğimiz aylarda düzenlenen Gamescom 2014 kapsamında resmi olarak duyuruan Electronic Arts, paketin yayınlanma tarihi hakkında yeni detayları oyun dünyasıyla paylaştı.

Battlefield_4

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamada Battlefield 4 The Final Stand‘ün 18 Kasım’da oyunseverlerle buluşacağı duyuruldu. Ancak bu tarihte The Final Stand’e ulaşacabilecek olan kullanıcılar Premium üyeliği olanlardan ibaret olacak. Genel kullanıcıların ek pakete ulaşması içinse daha önce açıklandığı gibi 2 Aralık’a kadar beklemeileri gerekecek. The Final Stand şimdilik Battlefield 4 için planlanan son ek paket olsa da, oyun için yeni güncellemeler yayınlanmaya devam edecek. Battlefield 4’ün kendini yenilemesi olumlu bir gelişme olsa da bunun Call of Duty: Advanced Warfare karşısında yeterli olup olmayacağı merak konusu.

NBA 2K15 Ekim Ayının En Çok Satanı Oldu