DICE Battlefield: Hardline’ın Çıkışına Hazırlanıyor

DICE Battlefield Hardlineın Çıkışına Hazırlanıyor

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Battlefield 4’ün çıkışında ciddi sorunlarla karşılaşan DICE, şimdiden Battlefield: Hardline’ın çıkışına hazırlanıyor.

Electronic Arts bünyesinde yer alan DICE stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en popüler FPS serileri arasında yer alan Battlefield’ın yeni üyesi Battlefield 4, geçtiğimiz yıl piyasaya sürüldü. Yeni nesil konsollar Xbox One ve PlayStation 4’ün çıkış oyunları arasında yer alan Battlefield 4 geçtiğimiz yılın en merak edilen oyunları arasında yer alıyor olmasına rağmen, DICE için bir başarısızlık olarak tarihe geçti. Battlefield 4’ün çıkışında yaşanan bu sorunlardan ders alan DICE, Ekim ayında piyasaya sürülecek olan Battlefield: Hardline‘ın çıkışı için hazırlıklara şimdiden başladı.

Battlefield_Hardline

Oyunseverlere eşsiz bir online FPS deneyimi sunması beklenen Battlefield 4, çıkışında birçok sorun yaşamış ve oyunu satın alan birçok kullanıcı hayal kırıklığına uğramıştı. Oyunun çıkışında yaşanan bu sorunları sebebi olarak DICE‘ın oyunu yeni nesil konsolların çıkışına yetiştirmek için aceleci davranmasına ve gerekli testleri yapmamasına bağlayan kullanıcılar, DICE’a karşı tepki göstermeye devam ediyorlar.

Öte yandan DICE stüdyosu ise yaşanan bu sıkıntıların farkında ve Battlefield 4’te yaşanan başarısızlıkları geride bırakmaya hazır görünüyor. Battlefield 4’ün artık sağlam hale getirildiğine vurgu yapan stüdyo, kendilerini içinde buldukları bu durumdan ders aldıklarını ve Battlefield: Hardline‘ın çıkışında bu deneyimden faydalanacaklarını belirtiyor. PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak hazırlanan Battlefield: Hardline, 21 Ekim 2014’te satışa sunulacak.

Batman: Arkham Knight Çıkış Tarihi Hakkında Yeni Detaylar