Baldur’s Gate 3 büyük bir güncelleme alıyor

Baldur's Gate 3

Son günlerin çok konuşulan oyunu Baldur’s Gate 3, önümüzdeki günlerde çok büyük bir güncelleme alacak. Bu güncellemeyle birlikte pek çok hata giderilecek.

Oyun dünyasının en köklü ve en sevilen RPG serileri arasında yer alan Baldur’s Gate serisi, yıllar sonra yeniden oyun dünyasının gündemine oturmuş durumda. İlk olarak 2020 yılında erken erişime açılmış olmasına rağmen tam sürümü için kullanıcıları bugüne kadar bekleten Baldur’s Gate 3, nihayet bu ayın başında oyunseverlerle buluştu. Oyunun uzun zamandır beklenen tam sürümü, 3 Ağustos’ta yayınlandı. Divinity serisinin de arkasındaki stüdyo olan Larian Studios tarafından geliştirilen oyun, tek kelimeyle muhteşem bir başlangıç yaptı.

Hem oyunseverlerin hem de eleştirmenlerin beğenisini kazanan RPG oyunu, gerek satış rakamlarıyla gerekse Steam gibi platformlarda ulaştığı eş zamanlı aktif oyuncu sayısıyla tüm beklentilerin üzerine çıkan bir başlangıç yaptı. RPG oyunları adına pek çok yeni rekora imza atan oyun, daha şimdiden yılın en iyi ve en başarılı oyunları arasına adını yazdırdı.

Baldur's Gate 3

Baldur’s Gate 3 muhteşem bir başlangıç yapmış olsa da bu durum oyunun hala geliştirmeye açık olan bazı kısımları olmadığı anlamına geliyor. Larian Studios da bu durumun farkında olsa gerek ki çıkışından sonra oyun için ilk güncellemeyi yayınlamaya hazırlanıyor. Gelen son bilgilere göre Larian Studios’un yayınlanacağı bu güncelleme oldukça büyük olacak ve oyundaki hataları ortadan kaldıracak.

Larian Studios, 1000’e yakın hatayı ortadan kaldıracak olan bu büyük güncellemenin ardından da Baldur’s Gate 3 için çeşitli güncellemeler ve yamalar yayınlamaya devam edecek. Stüdyo böylece oyunculara sunduğu deneyimi daha da geliştirmeyi amaçlıyor.

Netflix kendi bulut oyun servisini kuruyor


Yorumlar kapatıldı.