AVAX ve SOL düşüş yaşayabilir: Analistler yatırımcıları uyardı

Metaverse projelerinde yeni

AVAX ve SOL düşüş yaşama tehlikesi ile karşı karşıya. Bu iki kripto para birimi sektörü önemli ölçüde domine etmeyi başarıyordu. Şimdi ise önemli ölçüde düşüşe geçmeye başlıyorlar. İşte merak edilen tüm detaylar.

Küresel çapta önemli bir yere sahip olan AVAX ve SOL düşüş yaşama ihtimali ile karşı karşıya. Bu iki kripto para birimi Ethereum katili olarak biliniyor. NFT ve Defi sektöründe önemli bir yere sahip olan dijital varlıklar ne yazık ki eskisi kadar iyi performans göstermekte zorlanıyorlar.

Bu elbette market verilerine göre söyleniyor. Ethereum rakiplerinin sayısı her arttığında diğerlerinin değeri düşüyor. Ancak Ethereum her seferinde çok daha güçlü bir şekilde ayakta kalmayı başarıyor. Özellikle bazı kripto para birimleri bu konuda sonuna kadar direniyor.

AVAX ve SOL düşüş eğilimi gösterebilir

Dünyanın en büyük kripto para birimleri içerisinde yer alan SOL coin özellikle NFT pazarında fazlasıyla aktif. Bu endüstrinin yükselmesi onun yükselmesini sağladı. Yaptığı rekor sonrasında piyasa değeri yaklaşık olarak yüzde 30 seviyesinde geriledi. Böylece kripto para dünyasında bir miktar geri plana düştü.

AVAX ve SOL düşüş

AVAX yine benzer bir tabloya sahip. Sadece son 3 gün içerisinde yüzde 14 düzeyinde yükselmeyi başaran bu kripto para birimi genel olarak değerlendirildiğinde düşüş yaşadı. En yüksek seviyeleri gördüğü günden bu yana yüzde 20 oranında geri çekildi. Böylece aşağı yönlü hareket ettiğini söyleyebiliriz.

Kripto paralardan binlerce lira kazanmak zor değil: İşte teknikler

AVAX ve SOL düşüş tehlikesi ile karşı karşıya. Analistler, yatırımcıları bu iki kripto para birimine karşı dikkatli olma konusunda uyarıyor. Peki siz bu iki dijital varlık ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.