Avax rekor üstüne rekor kırıyor!

Kripto para piyasasındaki dengeler değişmeye devam ediyor. Bu hafta boyunca dikkatleri çeken iki farklı coin vardı. Avax ve CRO. İşte bu iki coin hakkındaki detaylar.

Avax rekor üstüne rekor kırıyor! Kripto para piyasasındaki dengeler sürekli bir değişim halinde. Grafik yorumlama tarafında da bu dengeleri tam olarak kestirebilmek çok mümkün değil. Yıl sonu yaklaştıkça Bitcoin ve Ethereum’dan olan beklentiler de artmış durumda.

Fakat genel çoğunluk bu iki coine kenetlenmişken, altcoinlerde müthiş bir hareketlilik yaşanıyor. Özellikle BTC ve ETH’nin düşüş trendinde olduğu bu geçtiğimiz hafta sonunda göz çarpan 2 popüler altcoin vardı. AVAX ve CRO!

Altın yatırımcıları kripto

Avax rekor üstüne rekor kırıyor!

Aslında AVAX uzun bir süredir sessizliğini koruyordu. Pek çok kripto para ATH yaptığı dönemde bile AVAX stabil çizgisini devam ettirmişti. Sürekli olarak 30 dolar bandında gidip gelen AVAX son dönemde büyük bir patlama yaşadı.

Kısa sürede 60 dolar bandını gören AVAX bu noktadan bir yükseliş daha başlattı ve 136 dolara kadar dayandı. Geçtiğimiz hafta boyunca yüzde 40’a yakın değer kazanan AVAX’ın bu yükselişi altcoinlere olan ilgiyi de körükledi.

AVAX haricinde göz çarpan bir diğer coin ise CRO oldu. Kripto para platformu Crypto.com’un kendi coini olan CRO sadece bir hafta içerisinde yüzde 50’ye yakın değer kazandı ve 0.60 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri kripto para içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

İki doz aşı olanların sayısı açıklandı