Tom ve Jerry karakterlerinin gerçek ismi ortaya çıktı!

Tom ve Jerry karakterlerinin gerçek ismi ortaya çıktı!

Tom ve Jerry karakterlerinin gerçek isimleri ortaya çıkınca hayranlar şok oldu. Warner Bros. tarafından yayınlanan bir grafik, karakterlerin ilk kez 1940’larda “Puss Gets The Boot” filminde göründüklerini ortaya çıkardı. O karikatürde karakterlerin isimleri bambaşkaymış. İşte detaylar.

Tom ve Jerry karakterlerinin ilk isimleri Thomas Jasper Cat ve Gerald Jinx Mouse imiş. Yeni isimler genç izleyiciler için bir tık şok etkisi yarattı. Kedi ve fare ikilisi, on yıllardır bir animasyonun dayanak noktası konumunda. Ancak karakterlerin gerçek isimleri kimse tarafından bilinmiyordu. Bu tarz bilgiler bir hayran tarafından ortaya çıkarılmadığı sürece uzun süre bilinmeyen şekilde kalabiliyor. Bu çizgi film karakterleri için de durum farklı olmadı. Karakterlerin ait olduğu Multiversus evreninde bu tarz olaylara çok rastlanıyor. Ancak yine de olay hayranlar arasında yankı uyandırdı.

Tom ve Jerry karakterlerinin gerçek ismi ortaya çıktı!

En sevilen ve en eski çizgi film karakterleri arasında olan Tom & Jerry’nin yeni versiyonu da karşımıza çıkacak. Dizinin HBO Max’te yayınlanmasıyla ilgili bir röportajda Colin Jost, kendisini bu karakterlere ve animasyon dünyasına çeken şeylerden bahsetti. Jost, “2D animasyonun canlı aksiyon dünyasına kazandırıldığını görme şansına eriştiğim için çok mutluyum” yorumlarında bulundu. Küçükten büyüğe herkesin sevdiği çizgi film yıllara meydan okuyor ve asla eskimiyor. Hal böyle olunca da uzun bir süre daha karşımıza çıkacaklarını söyleyebiliriz.

Uzaylı bakteriler ve virüsler Dünya’yı istila edebilir: Bilim insanları uyardı.