Asus ROG Phone 6D tanıtım tarihi ortaya çıktı

Asus Rog Phone 3

Asus’un uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve AnTuTu puanlamasına göre tüm zamanların en güçlü telefonu olan ROG Phone 6D Ultimate’in tanıtım tarihi belli oldu.

Asus ROG Phone 6D tanıtım tarihi ortaya çıktı. Bilgisayar dünyasının en önemli isimlerinden biri olan ASUS’un uzunca bir süredir akıllı telefon piyasasında da var olduğu biliniyor. Ancak Tayvanlı teknoloji devinin bugüne kadar çıkarttığı modellerle sektörde iz bırakabildiğini söylemek pek mümkün değil. Bununla birlikte ROG Phone 6D Ultimate bu düzeni değiştirebilir.

Asus ROG Phone 6D

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir AnTuTu testi, ROG Phone 6D Ultimate’in performansını ilk defa görmemizi sağlıyordu. Buna göre daha önce eşi benzeri görülmemiş bir puan alan ASUS modeli, teknoloji dünyasında Dimensity 9000+ mı yoksa Snapdragon 8+ Gen 1 mi tartışmalarının yeniden hararetlenmesine neden oldu. Bu tartışmanın sebebi ise, gücünü MediaTek Dimensity 9000+ yonga setinden alan ROG Phone 6D Ultimate’in daha önce hiçbir Snapdragon 8+ Gen 1 modelinin ulaşamadığı puana ulaşmasıydı.

asus rog phone 6 3

Asus ROG Phone 6D tanıtım tarihi ortaya çıktı

Peki ROG Phone 6D Ultimate hakkında ne biliyoruz? Açıkçası bu zamana kadar yonga seti haricinde bu telefonun donanımsal özelliklerine yönelik çok fazla sızıntı gelmedi. Ancak yapılan testlere göre, cihazın gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alan kardeşi ROG Phone 6D Pro’nun çok küçük bir farkla önünde olduğunu gösteriyor.

Asus ROG Phone 4, 65W hızlı şarj desteğiyle geliyor!

Öte yandan telefonun diğer bilgilerini ve en önemlisi de fiyatını öğrenmek için çok fazla beklememize gerek kalmayacak çünkü Tayvanlı teknoloji devi, yeni amiral gemisini 19 Eylül tarihinde resmen tanıtacağını duyurdu.

NASA Artemis fırlatmasını neden erteledi? İşte yanıtı