ROG Phone 2 tanıtım tarihi ortaya çıktı

asus rog phone 2

Oyun odaklı akıllı telefonlarda model yelpazesi genişlemeye devam ediyor. Yakında Asus ROG Phone 2 de raflardaki yerini almış olacak. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun odaklı telefon furyası ilk olarak Nokia’nın N-Gage ismini verdiği modelle başlamıştı. Cep telefonlarının renkli ekranlarla buluştuğu o yıllarda N-Gage, farklı tasarımı, oyuncuları hedef alan yapısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Fakat Nokia N-Gage ile istediği kitlelere ulaşamadı. Elbette bunda pek çok etken başroldeydi. N-Gage’den yıllar sonra Razer, tekrardan bir oyun telefonu yapmayı denedi. Nitekim güçlü donanımı, üstün soğutma sistemi ve benzersiz ekran deneyimi ile Razer Phone hedeflenen başarıyı yakalamıştı.

Asus ROG Phone 2 çıkış tarihi netleşti

Razer’ın bu başarısı diğer üreticileri de kamçıladı. Sonrasında Xiaomi, Honor, Asus, Oppo gibi üreticiler de oyun odaklı modellerle karşımıza çıktılar.

Son dönemde iyiden iyiye genişleyen oyun odaklı model yelpazesine önümüzdeki günlerde yeni bir cihaz daha katılacak. Evet Asus ROG Phone 2’den bahsediyoruz.

Asus’un hayli uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ROG Phone 2 büyük bir aksilik çıkmazsa 23 Temmuz’da görücüye çıkacak. 120Hz’lik ekranıyla dikkat çeken telefon 30W hızlı şarj desteğine de sahip olacak.

Snapdragon 855 yonga setinden güç alacak olan yeni ROG modeli özel bir soğutma sistemiyle gelecek. Telefonun nasıl bir etiketle fiyatlandırılacağı ve tam olarak ne zaman raflardaki yerini alacağı ise 23 Temmuz’da netlik kazanacak.

Galaxy Fold için geri sayım başladı