Spider-Man 2’de Venom’la ilgili içeriğin büyük kısmı eksik

123 37

Spider-Man 2’de Venom’ı seslendiren Tony Todd oyun içeriğinde kesinti yapıldığını ortaya çıkardı. Bu durum DLC veya DLC’lerin geleceğini tekrardan işaret ediyor.

San Francisco’da düzenlenen Fan Expo panelinde Tony Todd, Spider-Man 2‘de Venom için yaptığı seslendirmelerin sadece %10’unun kullanıldığını açıkladı. Todd, Miles Morales’in Venom’a sahip olduğu bir senaryo için replikler kaydettiğini belirtti. Bu durum çıkartılan ya da oyuna konulmayan içeriğin DLC’ler için saklanmış olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor. Önümüzdeki aylarda Spider-Man 2 için Venom odaklı DLC çıkabilir.

Hatta ilginç bir durumdan daha bahsedelim, oyun sektöründen isimsiz kaynaklara dayandırılan bir raporda Insomniac’ın Venom’la ilgili ek paketler çıkarabileceği iddia edilmişti. Söz konusu iddia Reddit’te yer almıştı. Sonuç olarak Insomniac’ın neler yapacağı, Tony Todd’un bahsettiği senaryonun DLC’de mi yoksa devam oyununda mı kullanacağı belli değil.

Spider-Man 2

Insomniac’ın geliştirmekte olduğu yeni projesi Wolverine hakkında daha fazla bildi sızdı. Ünlü sızıntı kaynağı Daniel Richtman’a göre Wolverine 2025’te piyasaya sürülecek. Kısa süre önce oyun medyasından Jeff Grubb da oyunun 2024 sonbaharında çıkmasının hedeflendiğini fakat ertelemeyle karşılaşabileceğini söylemişti. Yeni sızıntı erteleme olduğunu ortaya koyuyor.

Richtman oyuncuların Wolverine’in macerasında Madripoor şehrine gideceğini söylüyor. Bu şehir Marvel evreninde Güneydoğu Asya’da yer alan ve suçlular için adeta cennet olan kurgusal bir şehir. Sosyal medyada bazı oyuncular Wolverine’in tamamen Madripoor şehrinde geçeceğini düşünüyor. Yapılan yorumlarda Insomniac’ın Spider-Man serisindeki dünya yapısını ele alacağını düşünüyor. Jeff Grubb da yapımın açık dünya yerine yarı açık oyun alanına sahip olacağını ileri sürmüştü.

Bu arada Daniel Richtman, Wolverine’in önceki Insomniac oyunlarına göre daha karanlık ve şiddet dolu olacağını söylemişti ki, oyunun 2021’de duyurulmasından kısa süre sonra Insomniac’tan Brian Horton tarafından bu iddia doğrulanmıştı.

Napolyon eleştirilere rağmen gişe rekorları kırdı