Realme GT5 Pro’nun çıkış tarihi belli oldu

Realme Gt5 Pro

Teknik özellikleriyle bu yılın en iddialı akıllı telefonlarından biri olan Realme GT5 Pro’nun tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı.

Çinli telefon üreticisi Realme son dönemde akıllı telefon pazarında istediği kadar etkili olamıyor belki ama zaman zaman dikkat çekici telefonlar piyasaya sürmeye devam ediyor. Ağustos ayında piyasaya sürdüğü son amiral gemisi akıllı telefonu Realme GT5 ile performans testlerinde en üst sıralarda yer almayı başaran şirket, çok yakında GT5’in daha da gelişmiş versiyonu olan GT5 Pro’yu kullanıcılarla buluşturacak.

Realme’nin şu ana kadarki paylaşımlarına bakılırsa teknik özellikleriyle bu yılın en iddialı akıllı telefonlarından biri olacak Realme GT5 Pro, önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılacak. Realme, bugün bir paylaşım yaparak merakla beklenen yeni telefonunun lansman tarihini açıkladı. Realme GT5 Pro, 7 Aralık’ta resmen tanıtılacak.

realme gt5 pro 3

Geçtiğimiz hafta GT5 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağını resmi olarak açıklayan Realme yönetimi, sonraki günlerde de telefonu hakkında paylaşımlara devam etti. Yeni telefonu hakkında oldukça iddialı konuşan Realme, GT5 Pro’nun 3000 nit’lik maksimum parlaklığıyla piyasadaki en parlak telefon ekranına sahip olacağını söylüyor. Öte yandan yine Realme’ye göre GT5 Pro, hem kamera hem de şarj hızı konusunda çığır açan bir akıllı telefon olacak.

GT5 Pro’nun telefoto kamerasının düşük ışık çekimlerinde yeni bir çağ açacağını söyleyen Realme, batarya hızı konusunda da çıtayı yukarı çekeceklerini iddia ediyor. Realme GT5’in 240 W hızlı şarj özelliğiyle piyasadaki en iyilerden olduğunu hatırlatan Realme yöneticisi, GT5 Pro’nun şarj hızının daha da yüksek olacağını ima eden açıklamalarda bulundu.

Call of Duty serisinde sırada yeni Black Ops oyunu var