Call of Duty serisinde sırada yeni Black Ops oyunu var

Call of Duty: Modern Warfare II için şaşırtan duyuru!

Önümüzdeki yıl çıkacak Call of Duty oyunu, Black Ops serisinden bir oyun olacak. Yeni Black Ops’un hangi dönemde geçeceği de belli oldu.

Activision Blizzard tarafından geliştirilen Call of Duty serisi yıllardır oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alıyor. Bu durum yakın gelecekte değişecek gibi de durmuyor. Çünkü seri her yıl yeni bir oyunla oyunseverlerin karşısına çıkıyor ve her yıl bu oyun en çok satanlar arasında yer alıyor. Oyuncuların seriye gösterdiği bu yoğun ilgi, Activision Blizzard’a çok az stüdyonun sahip olduğu bir güven sağlıyor. Stüdyo da bunun farkında olduğu için her yıl yeni bir CoD oyunu çıkarmaya devam edebilmek için aynı anda birden fazla oyun üzerinde çalışıyor.

black ops 4

Bildiğiniz gibi serinin en yeni oyunu olan Modern Warfare III, 10 Kasım’da oyunseverlerle buluştu. Önceki Modern Warfare oyunlarının işleyen formülünü tekrarlamak yerine daha farklı bir oynanış sunmaya çalışan yeni Modern Warfare oyunu, son yıllarda çıkan Call of Duty oyunları arasında belki de en az beğenileni oldu. Ancak bu aksaklık stüdyonun gaz kesmesine sebep olmadı. Aksine stüdyo daha şimdiden gözünü 2024’te çıkaracağı CoD oyununa çevirmiş durumda. Bu oyun için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Görünen o ki bu yılı Modern Warfare’a ayıran Activision Blizzard, 2024’te ise Black Ops oyunlarına bir yenisini ekleyecek.

Ortaya çıkan yeni bilgilere göre 2024 yılında çıkacak Call of Duty oyunu, 90’lı yıllarda, Körfez Savaşı sırasında geçen bir Black Ops oyunu olacak. Bugün ortaya çıkan bilgiler, daha önce gelen sızıntıları da doğruluyor. Hatırlarsanız temmuz ayında oyunla ilgili kayda değer bir sızıntı yaşanmış, bir seslendirme sanatçısı, serinin yeni oyununda Körfez Savaşı’nda görev almış Ratcliffe adlı İngiliz bir askeri seslendireceğini ağzından kaçırmıştı. O dönem doğru mu yanlış mı olduğu anlaşılmayan bu sızıntı, bugünkü haberle birlikte doğrulanmış oldu.

Nvidia 2024’te de büyümeye devam edecek