Arcane 2. Sezon Bölümleri İnternete Sızdırıldı

Arcane 2. sezon

Arcane 2. sezon için heyecanlı bekleyiş sürerken, Netflix ciddi bir sızıntıyla sarsıldı. Sevilen dizinin yeni bölümleri internete sızdırıldı.

Son yılların en popüler video oyunlarından olan League of Legends’ın animasyon türündeki dizi uyarlaması Arcane, 2021 yılında ekrana gelen ilk sezonuyla herkesi şaşırttı. Bugüne kadar çıkan en başarılı video oyun uyarlamalarından biri olarak kabul edilen Arcane, izlenme rakamlarıyla da bu başarısını taçlandırdı. Bu da 2. sezon onayını beraberinde getirdi. Ne var ki Arcane 2. sezon için neredeyse üç yıl beklememiz gerekti. :Neyse ki bu bekleyiş çok yakında sona erecek. Dizinin heyecanla beklenen 2. sezonu, 2 Kasım 2024’te izleyici ile buluşacak.

Arcane 2. sezonun Netflix’te yayınlanmasına daha iki buçuk aydan fazla var ama bazı kişiler daha şimdiden yeni sezonu izlemeye başladı. Çünkü Netflix bu hafta önemli bir sızıntıyla sarsıldı. Bu sızıntı kapsamında internete saçılan içerikler arasında Arcane 2. sezonun ilk bölümleri de vardı. Yeni bölümlerin şimdiden sızdırılmış olması, internetin yakında yeni sezona dair spoilerlarla dolup taşacağı anlamına da geliyor.

arcane 2

Öte yandan Netflix’i vuran bu sızıntının Arcane’le sınırlı olmayabileceği de konuşuluyor Terminator Zero, Dandadan, Ranma ½ gibi yakın gelecekte Netflix’te yayınlanacak başka yapımların da sızdırıldığı konuşuluyor. Üstelik önümüzdeki günlerde bunlara başka yapımlar da eklenebilir. Ancak şu an için yeni bölümleri sızdırılan en dikkat çekici yapım Arcane oldu. Ama bu bile Netflix için büyük bir kriz demek.

Xiaomi 15 Ultra Kamerasıyla İddialı Geliyor