Tesla Cybertruck İçin Rezervasyon Dönemi Bitti

Tesla Cybertruck

Yeni aracının üretim kapasitesini arttırmak için sıkı bir çalışma yürüten Tesla Motors, Cybertruck için rezervasyon döneminin bittiğini açıkladı.

Tesla’nın merakla beklenen yeni otomobili Cybertruck’ın şirket için büyük bir başarı hikâyesine dönüşme potansiyeli vardı. Neticede araç futuristik tasarımıyla diğer elektrikli otomobillerden ayrı bir yerde duruyordu. Nitekim Elon Musk ve Tesla yönetimi de bu araçtan oldukça umutlu görünüyordu. Ancak günün sonunda ortaya çıkan tablo öyle olmadı. Çıkışı epey sorunlu olan Cybertruck, şu ana kadar beklentileri tam olarak karşılayamamış durumda. Tesla’nın genel olarak prestij kaybetmesi de aracın çıkışına pek yardımcı olmadı.

Bu kötü gidişatını tersine çevirmek için sıkı bir çalışma yürüten Tesla, en azından prodüksiyon sorunlarını aşmış gibi görünüyor. Bugüne kadar şirketin son aracı için sipariş vermek isteyenlerin önce rezervasyon yaptırıp sıraya girmesi gerekiyordu. Ancak bugünden itibaren bu sürece artık gerek kalmadı. En azından ABD’de. Şirket, ABD’deki kullanıcıların artık bir rezervasyon dönemi olmadan doğrudan şirketin internet sitesinden Cybertruck için sipariş verebileceğini açıkladı.

Cybertruck

Şu anda aracın iki versiyonu için sipariş verilebiliyor. Bunlardan ilki çift motorlu The Foundation Series modeli. Bu modelin menzili 512 km, maksimum hızı saate 180 km. Fiyatı ise 99 bin dolar.

Doğrudan sipariş verilebilen ikinci model ise üç motorlu Cyberbeast Edition. Bu modelin menzili 484 km, maksimum hızı saate 209 km. Fiyatı ise 120 bin dolar.

Arcane 2. Sezon Bölümleri İnternete Sızdırıldı