Realme’nin 300W Hızlı Şarj Özelliği Kullanımda Görüldü

Realme

Realme’nin önümüzdeki hafta resmi olarak tanıtacağı yeni nesil 300W şarj teknolojisini kullanımda gösteren demo videosu sızdırıldı.

Batarya teknolojilerinde, özellikle de şarj hızı konusunda sektöre öncülük eden şirketlerden biri olan Realme, önümüzdeki hafta bu konuda çıtayı daha da yukarı çekecek. Hem 150W’a hem de 240W’a ulaşan ilk telefon üreticisi olan şirket, şimdi de 300W şarj hızına sahip ilk bataryasını tanıtmaya hazırlanıyor. Dün gelen bilgiler, bu yeni teknolojinin 14 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılacağını göstermişti. Biz bu etkinlik için beklerken, Realme cephesinden üst üste sızıntılar gelmeye devam ediyor. Son olarak da bu yeni teknolojiyi kullanımda gösteren demo videosu internete sızdırıldı. Söz konusu bu videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Realme 300w 2 3

Bildiğiniz gibi bugün piyasaya sürülen kayda değer tüm telefonlarda hızlı şarj özelliği bulunuyor ama bu şarj hızı genelde 80-120 W arasında oluyor. Daha batarya odaklı birkaç telefonda ise maksimum 240W kullanıldığına şahit olduk. Ancak 14 Ağustos’ta düzenlenecek bu etkinlik, yakında 300W’a da geçiş yapılacağını gösteriyor. Ne var ki bu teknolojinin 14 Ağustos’ta tanıtılacak olması bu teknoloji hemen telefonlarda görmeye başlayacağımız anlamına gelmiyor. Hatırlarsanız Redmi de geçtiğimiz yıl kendi 300W hızlı şarj teknolojisini tanıtmıştı. Ama bir yıl geçtiği halde hala Redmi’den bu teknolojiyi kullanan bir telefon görmedik. Realme genelde bu konuda öncü olduğu için onlar Redmi’den daha çabuk davranabilir ama yine de hemen sonuç beklememekte fayda var.

Xiaomi 15 Ultra Kamerasıyla İddialı Geliyor