Realme 13+ Performans Testinde Görüldü

Realme 13

Dün TENAA’dan sertifika alırken karşımıza çıkan Realme 13+, bugün de Geekbench performans testinde görüldü; Telefonun özellikleri ortaya çıktı.

Son dönemde adını sık sık duymaya başladığımız Realme, kullanıcılardan büyük ilgi gören Realme 13 serisini büyütmeye devam ediyor. Realme 13 Pro ve 13 Pro+’ı geçtiğimiz ayın sonunda piyasaya süren şirket, bu hafta başında da Realme 13 4G’yi resmi olarak tanıttı. Görünüşe bakılırsa şirket önümüzdeki günlerde de Realme 13+’ı piyasaya sürecek. Dün Çin’in TENAA kurumundan sertifika alırken görülen 13+, bugün de Geekbench performans testinde karşımıza çıktı. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun teknik özelliklerine dair yeni detayların ortaya çıkmasını sağladı.

Realme 13+’ın yonga seti hakkında şu ana kadar ortaya çıkan bilgiler, bunun büyük ihtimalle Dimensity 7300 olacağını gösteriyor. Geekbench’te yer alan bilgiler de bunu doğruluyor. Öte yandan Geekbench’te performans testine sokulan versiyonun 6 GB RAM’e sahip olduğu görülüyor. Telefonun dahili depolama alanı ise belirsizliğini koruyor.

Realme 13+

Realme 13+, 6.67 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. FullHD+ çözünürlükteki bu ekranın üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası bulunacak. Telefonun arka yüzünde ise çift kamera bulunacak. Bu çift kameranın ana kamerası 50 megapiksel olacak. Ona 2 megapiksellik makro kamera eşlik edecek. Telefonda çift arka kamera olsa da tasarımı telefona sanki üç arka kameraya sahipmiş gibi bir görünüm veriyor.

Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya olacağı söyleniyor. Ama günün sonunda karşımıza 4800 mAh’lık bir batarya da çıkabilir. Çünkü her iki ihtimal de daha önce gündeme geldi.

Xiaomi 15 Ultra Kamerasıyla İddialı Geliyor