Realme Hızlı Şarjda 300W ile Yetinmedi, 320W’a Çıkıyor

Realme

Realme’nin bu hafta resmi olarak tanıtacağı yeni nesil hızlı şarj özelliği, ilk başta söylendiği gibi 300W değil 320W olacak.

Batarya teknolojilerinde, özellikle de şarj hızı konusunda sektöre öncülük eden şirketlerden biri olan Realme, bu hafta hafta bu konuda çıtayı daha da yukarı çekecek. Hem 150W’a hem de 240W’a ulaşan ilk telefon üreticisi olan şirket, şimdi bu hızı daha da yukarı çekmeye hazırlanıyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta gelen haberler, şirketin 300W’lık yeni nesil hızlı şarj özelliğini 14 Ağustos’ta tanıtacağını ortaya çıkarmıştı. Ancak görünen o ki şirket bu konuda çıtayı beklenenden yukarı çıkaracak. Çünkü bugün gelen son bilgiler, şarj hızının ilk başta söylendiği gibi 300W değil, 320W olacağını ortaya çıkardı. Şirket tarafından paylaşılan yeni tanıtım görseli de 14 Ağustos’ta tanıtılacak bu teknolojinin 320W SuperSonic şarj sunacağını doğruluyor.

realme 320w

Bildiğiniz gibi bugün piyasaya sürülen kayda değer tüm telefonlarda hızlı şarj özelliği bulunuyor ama bu şarj hızı genelde 80-120 W arasında oluyor. Daha batarya odaklı birkaç telefonda ise maksimum 240W kullanıldığına şahit olduk. Ancak 14 Ağustos’ta düzenlenecek bu etkinlik, yakında 320W’a da geçiş yapılacağını gösteriyor.

Ne var ki bu teknolojinin 14 Ağustos’ta tanıtılacak olması bu teknolojiyi hemen telefonlarda görmeye başlayacağımız anlamına gelmiyor. Hatırlarsanız Redmi de geçtiğimiz yıl 300W’lık yeni nesil bir hızlı şarj teknolojisi tanıtmıştı. Ama aradan bir yıl geçmesine rağmen hala Redmi’den bu teknolojiyi kullanan bir telefon görmedik. Realme şu ana kadar bu alanda öncü olduğu için onların Redmi’den daha çabuk davranma ihtimali daha yüksek. Bu yüzden bu duyuru daha da heyecan verici bir hal alıyor.

Arcane 2. Sezon Bölümleri İnternete Sızdırıldı