Marvel Dizisi Agatha All Along’dan Yeni Fragman

Agatha All Along

İlk olarak WandaVision’da gördüğümüz Agatha Harkness karakterine odaklanan yeni Marvel dizisi Agatha All Along’dan yeni bir fragman yayınladı.

Marvel’ın Disney+’ta yayınlanan ilk dizisi olan WandaVision, aynı zamanda en sevilen Marvel dizilerinden biri de oldu. O dönem epey ses getiren dizide dikkat çeken karakterlerden biri de Agatha Harkness’tı. Marvel çizgi romanlarından da tanıdığımız bu karakter, WandaVision dizisindeki versiyonuyla akıllarda yer etti. Marvel da bu karakterin kendi maceralarına odaklanan bir dizi çekmeye karar verdi. Uzun süredir gündemde olan bu dizi, nihayet eylül ayında izleyici ile buluşacak.

Agatha All Along adını taşıyan bu dizi için tanıtım çalışmalarına başlayan Marvel, dün gerçekleşen D23 etkinliği sırasında diziden yeni bir fragman yayınladı. WandaVision gibi Agatha All Along da komedi unsurları barındıran bir dizi olacak. En azından şu ana kadar yayınlanan fragmanlar bunu gösteriyor.

Agatha All Along 4

WandaVision dizisinde olduğu gibi bu yeni dizide de Agatha Harkness’a Kathryn Hahn hayat veriyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ona Joe Locke, Aubrey Plaza, Patti LuPone, Maria Dizzia, Paul Adelstein gibi isimler eşlik ediyor. Marvel Sinematik Evreni’nden başka bir karakterin bu dizide boy gösterip göstermeyeceği ise bilinmiyor.

Agatha All Along, son dönemde üst üste gelen hayal kırıklıkları sonrası gelecek planlarını revize eden Marvel’ın önceki dönemden kalan işlerinden biri. Bu yüzden diziden beklentiler o kadar da yüksek değil. Echo gibi Agatha dizisinin de çok ses getirmeden yayınlanıp geçmesi bekleniyor. Ancak dizi bir sürpriz yapar da beğeni toplarsa o zaman işler değişebilir. Agatha dizisinin bunu başarıp başaramayacağını, dizi 18 Eylül’de başladığında göreceğiz.

Arcane 2. Sezon Bölümleri İnternete Sızdırıldı