Apple Vision Pro etkileyici özelliği ile öne çıkıyor

Apple Vision Pro gozlugu yeni bir donemin habercisi olabilir 2

Amerikalı teknoloji devi Apple tarafından tanıtılan yeni Karma Gerçeklik Gözlüğü Vision Pro, teknoloji dünyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Apple Vision Pro etkileyici özelliği ile öne çıkıyor. Apple Vision Pro’nun piyasaya sürülmesine daha bir yıl bile kalmadı ama şimdiden adından sıkça söz ettiriyor. Daha önce, gerçek dünyayla olan etkileşimlerimizi kökten değiştireceği öne sürülen Görsel Arama özelliği üzerinde durmuştuk. Şimdi ise, başkalarıyla cihazınızı paylaşmanıza imkan sağlayan Birlikte Kullanım Modu özelliği hakkında konuşma vakti.

Apple-Vision-Pro

Apple Vision Pro‘nun fiyatı, etiketi üzerinde 3.500 dolar yazacak şekilde, oldukça yüksek bir seviyede olacak. Bu, onu son yılların en pahalı Apple ürünlerinden biri yapacak. Piyasaya çıkacağı 2024 yılında böylesi yüksek bir meblağ, belki de birlikte satın almayı ya da bir arkadaşınızdan ödünç almayı düşünmenize sebep olabilir. Ya da belki de, cihazınızı bir başkasının denemesine izin verirken kişisel bilgilerinizin görüntülenmesi endişeniz olabilir. Ancak Apple, bu tür endişeleri de gözetmiş. Vision Pro, Birlikte Kullanım Modu özelliği sayesinde cihazınızı başkalarıyla paylaşmanıza imkan tanıyacak ancak kişisel verilerinize erişim sağlamayacak.

Apple Vision Pro 2

Apple Vision Pro etkileyici özelliği ile öne çıkıyor

Apple Vision Pro, göz tanıma teknolojisiyle tanıştırmıştık. Bu, daha önce Samsung Galaxy Note 8‘de karşımıza çıkan bir özellik. Apple, bu teknolojiye Optik Kimlik adını verdi ve bu, kullanıcının irisini tanıyarak cihazın sahibi tarafından kullanılıp kullanılmadığını belirlemek için kullanılıyor. Apple, bu sorunu çözmek için Birlikte Kullanım Modu özelliğini geliştirdi ve böylece diğer kişiler Apple Vision Pro’yu kullanırken kişisel dosyalara erişemeyecekler.

Apple Vision Pro 1

Birlikte Kullanım Modu varsayılan olarak etkin olacak ancak kullanıcılar isterlerse bunu devre dışı bırakabilecekler. Birlikte Kullanım Modu etkin olduğunda, diğer kişiler cihazı internete erişim, video izleme ve diğer uygulamaları kullanma gibi amaçlarla kullanabilecekler. Ancak, cihazın sahibinin fotoğraflarına, mesajlarına veya diğer kişisel verilere erişemeyecekler. Apple Vision Pro etkileyici özelliği ile öne çıkıyor.

Resident Evil 4’e ek paket mi geliyor?