Nothing yeni şeffaf şarj kablosu ile üstün bir performans vadinde bulunuyor

nothing phone 2 1

Şeffaf tasarımlı akıllı telefon modeli ile bir anda tüm dikkatleri üzerine toplayan Nothing, şimdilerde ise şeffaf tasarımlı şarj kablosu fikri ile gündeme geliyor.

Nothing yeni şeffaf şarj kablosu ile üstün bir performans vadinde bulunuyor. Carl Pei, Nothing şirketinin CEO’su, kısa bir süre önce yaklaşmakta olan akıllı telefonlarının özelliklerini ve USB Type C kablonun tasarımını duyurdu.

nothing

Nothing Phone (2) modelinin USB Type C kablosunun geliştirme süreci, iki yıla yakın bir zamanı kapsıyor. Şirket tarafından paylaşılan detaylara bakılırsa, bu süre zarfında pek çok zorlukla karşılaşılmış. Ekip, üretim ortaklarının gerçekleştirmesi zor bulduğu ve çoğunlukla reddedilen 20’den fazla tasarım konsepti üzerinde çalıştı. Bu, şeffaf tasarıma sahip kablo tasarımının, geliştirme sürecinin tamamını ve kullanılan malzemeleri içeriyordu.

nothing phone 2 1

Nothing yeni şeffaf şarj kablosu ile üstün bir performans vadinde bulunuyor

Nothing Phone (2)‘nin şarj cihazı, bir demir gövde oluşturmak için sektörde bir ilk olan bir kalıplama tekniği kullanıyor. Bu kusursuz gövde, malzemenin dört kez gerilerek ve her seferinde 1.000 derecenin üzerindeki sıcaklıklarda özleştirilmesiyle elde edildi. Amacı, çizgi veya yüzey kusurlarının olmadığı bir tasarım ortaya çıkarmaktı. Kablonun gövdesi ayrıca ön kaplama ve kumlama işlemi gördü ve yüzeyin çiziksiz kalmasını sağlamak için elektrolitik kaplama işlemi uygulandı.

Nothing Phone

Nothing, kablonun çevremize karşı dayanıklılığını ve sağlamlığını sağlamak için bu ürünü 25’ten fazla testten geçirdi. Sonuçlar oldukça etkileyiciydi; iddialara göre, bu kablo, genel endüstri standartlarının %60 üzerinde, 16.000’den fazla bükülme direncine sahip.

OnePlus yeni klavyesi ile beğeni topladı