Apple Godzilla dizisini tanıttı

Godzilla dizisi

Dikkat çekici içeriklere imza atmaya devam eden Apple TV+, merakla beklenen Godzilla dizisi Monarch: Legacy of Monsters’ı tanıttı.

Apple TV+ adlı dijital platformu ile Netflix ve Disney+ gibi platformlara rakip olarak eğlence sektörüne dev bir adım atan Amerikalı teknoloji devi Apple, son dönemde bu alanda başarı da yakalamaya başladı. Apple TV+’ta yayınlanan Ted Lasso, Severance, For All Mankind gibi diziler hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılandı. Bu alanda yakaladığı başarıyla daha da cesaretlenen Apple TV+, dikkat çekici yapımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Çok yakında Apple TV+’ta izleyici ile buluşacak bu dikkat çekici yapımlar arasında yeni bir Godzilla dizisi de yer alıyor.

Uzun süredir hazırlık aşamasında olan yeni Godzilla dizisi için meraklı bekleyişimiz sürerken, Apple diziye dair ilk detayları ve diziden ilk görselleri paylaştı. Ayrıca dizinin adı da belli oldu. Son dönemde çıkan Godzilla ve King Kong filmleriyle aynı evrende geçen dizi, Monarch: Legacy of Monsters adını taşıyor.

godzilla dizisi 2

Apple TV+’ın Godzilla dizisi, sadece diziye adını veren titan’a değil, bu dünyada yaşayan diğer titanlara da yer verecek. Dizinin merkezinde, Monarch adlı esrarengiz organizasyonun sırlarını açığa çıkarmaya çalışan iki kardeş yer alacak. Dünya’yı mesken tutan titanları takip etmek için kurulan Monarch örgütünün önemli bir yer tutacağı dizinin hikayesi uzun yıllara yayılacak ve pek çok farklı canavarı içerecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett ve Elisa Lasowki yer alıyor. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizi için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. Ancak Apple’ın tanıtım çalışmalarına başlamış olması dizinin çıkışı çok da uzakta olmadığını gösteriyor.

godzilla dizisi 1

The Walking Dead Destinies oyunu tanıtıldı