Geçtiğimiz Yılın En Çok Konuşulan Filmlerinden Biri Artık Netflix’te

Netflix canlı yayın

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olan Godzilla Minus One, artık Türkiye’de de izlenebiliyor. Uzun süredir beklenen film Netflix’e geldi.

Netflix daha çok orijinal yapımlarıyla gündeme geliyor olsa da aslında platformda en çok izlenen yapımlar genelde lisanslı dizi ve filmler oluyor. Bunun en belirgin örneklerinden biri de Suits dizisi. 2011-2019 yılları arasında USA Network kanalında yayınlanan dizi, Netflix’e gelmesinin ardından bir anda popüler oldu ve uzunca bir süredir platformda en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Suits ve The Office gibi lisanslı içeriklerin ne kadar çok izleyici çektiğinin farkında olan şirket de dikkat çekici yapımların haklarını almak için rakipleriyle yarışıyor. Şirketin bu yarışta ele geçirdiği son yapım da Godzilla Minus One oldu.

Uzunca bir süredir Amazon Prime Video’ya geleceği konuşulan Godzilla Minus One, bu hafta Netflix’in içerik kütüphanesine eklendi. Filmin özellikle Türkiye’de büyük ilgi göreceğine şüphe yok. Çünkü geçtiğimiz yıl yurt dışında övgülere boğulan bu filmi, ne yazık ki Türkiye’de vizyona girmedi. Bu yüzden pek çok kişi filmi ilk kez izleme şansı yakalayacak.

godzilla minus one 4

Godzilla Minus One, son yıllarda Hollywood’da çıkan Godzilla filmlerinden oldukça farklı. Hollywood bunu devasa canavarların dövüştüğü bir aksiyon curcunasına çevirirken, Japonya yapımı Minus One ise Godzilla hikayesine eski usul bir yorum getiriyor. Orijinal Godzilla filmlerinde olduğu gibi bu filmde de Godzilla, Japonya’yı tehdit eden çevresel bir felaket olarak korku saçıyor. Film çılgınca aksiyondan ziyade, bu felaketten etkilenen karakterlerin mücadelesine odaklanıyor.

Realme GT 6’nın Çıkış Tarihi Belli Oldu