Godzilla, Apple Vision Pro’ya geliyor

vision pro

Apple’ın karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro’ya gelecek ilk video içeriği belli oldu. Godzilla and the Titans isimli Apple TV+ dizisi gözlük için hazırlanıyor.

Apple Vision Pro, kullanıcılara video içeriklerini dev sanal ekranlarda iki boyutlu olarak izleme imkanı sunuyor. Fakat üç boyut imkanı da var. Son gelişmelere göre Apple TV+ için hazırlanan Godzilla and the Titans, üç boyutlu olarak Vision Pro’da izlenebilecek.

Screentimes’tan Sigmund Judge, Apple TV+ için hazırlanan Godzilla dizisinin Spatial Video formatında çekildiğini ileri sürdü. Bu video formatı kısaca üç boyutlu videoların gözlük ve diğer uyumlu cihazlarda oynatılmasını sağlıyor.

Vision Pro

Diziye gelecek olursak her ne kadar dizinin adı Godzilla and the Titans veya Monarch: Legacy of Monsters olarak geçse de, tam olarak resmi adı belli değil. Fakat yeni dizi Godzilla ve diğer titanlar arasındaki yıkıcı savaştan sonra, bir ailenin geçmiş sırlarını keşfetmesi ve Monarch isimli gizli örgütle bağlantılı olan miraslarını ortaya çıkarmasını ele alıyor. Dizide ünlü aktör Kurt Russell yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Wyatt Russell, Kiersey Clemons, Anna Sawai gibi isimler var.

MonsterVerse serisine dahil olan Godzilla dizisinin ne zaman yayınlanacağı belli değil. Ancak Apple Vision Pro’nun 2024’teki lansmanını göz önüne alırsak, dizi gözlüğün çıkış tarihinde yayınlanabilir. Dizinin Apple TV platformu için de çıkması bekleniyor.

Godzilla ilk video içeriği olacak, ancak daha fazlası Vision Pro için gelecektir. İddia edilenlere göre Apple, gözlüğü duyurmadan çok daha önce Vision Pro’ya özel birden fazla film ve dizi projesi başlattı. Kaynaklar bu projelerin şimdilik sır gibi saklandığını, ancak cihazın satışa çıkmasıyla birlikte bir çoğunu göreceğimizi söylüyor.

Google Drive kullanıcıları için kötü haber