Apple’ın merak uyandıran dizisi Silo’dan yeni fragman geldi

Silo

Apple TV+’ın merakla beklenen yeni bilim kurgu dizisi Silo’dan yeni bir fragman daha yayınlandı. Dizi, 5 Mayıs’ta izleyici ile buluşacak.

Disney+ ve Netflix gibi dijital platformlarla yarışan Apple TV+ platformunu kurarak eğlence dünyasına önemli bir adım atan Apple, bu platformu büyütmek için yeni yapımlara imza atmaya devam ediyor. Amerikalı teknoloji devinin platformunda izleyicilerle buluşacak yeni yapımların başında ise merakla beklenen bilim kurgu dizisi Silo geliyor.

Hugh Howey’nin aynı adlı roman serisinden televizyona uyarlanan Silo için tanıtım çalışmalarına hız veren Apple, özellikle bilim kurgu hayranları tarafından heyecanla beklenen diziden yeni bir fragman daha yayınladı. 5 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak olan dizi, yayınlanan bu fragmanıyla merak uyandıran bir hikâyenin izleyicileri beklediğini gösteriyor.

silo 2

Silo, post-apokaliptik, yani felaket sonrası bir gelecekte geçiyor ve devasa bir yer altı sığınağında yaşayan insanların hikayesini anlatıyor. Dünyada hayatta kalan son 10 bin kişiden oluşan bu insanlar, sadece dışarıdaki dünyanın ne durumda olduğunu bilmemekle kalmıyor, aynı zamanda içinde yaşadıkları bu sığınağın ne zaman ya da ne amaçla yapıldığını da artık hatırlamıyor. Nesiller önce kurulan bu sığınağa doğan insanlar dış dünyanın nasıl olduğunu öğrenmek istediğinde genelde sonuç felaket oluyor. Böyle bir zamanda yaşanan bir cinayet, Juliette adlı mühendisin kendisini hiç beklemediği bir maceranın ortasında bulmasına sebep oluyor.

Dizinin başrolünde Mission: Impossible ve Dune gibi serilerinden tanıdığımız Rebecca Ferguson yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Tim Robbins, Common ve David Oyolewo gibi isimler de yer alıyor.

ChatGPT yasaklandı; VPN kullanımı tavan yaptı