Apple’ın Godzilla dizisinden beklenen fragman geldi

Godzilla dizisi

Apple TV+, heyecanla beklenen Godzilla dizisi Monarch: Legacy of Monsters’tan ilk fragmanı yayınladı. Dizi, 17 Kasım’da başlayacak.

Apple TV+ adlı dijital platformu ile Netflix ve Disney+ gibi platformlara rakip olarak eğlence sektörüne dev bir adım atan Amerikalı teknoloji devi Apple, son dönemde bu alanda başarı da yakalamaya başladı. Apple TV+’ta yayınlanan Ted Lasso, Severance, For All Mankind gibi diziler hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılandı. Bu alanda yakaladığı başarıyla daha da cesaretlenen Apple TV+, dikkat çekici yapımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Çok yakında Apple TV+’ta izleyici ile buluşacak bu dikkat çekici yapımlar arasında yeni Godzilla dizisi de yer alıyor.

Monarch: Legacy of Monsters adını taşıyan bu dizi, son dönemde çıkan Godzilla ve King Kong filmleriyle aynı evrende geçiyor ve dünyamızı mesken tutan devasa yaratıkları, yani titanları araştıran gizemli Monarch örgütüne odaklanıyor. Geçtiğimiz günlerde Apple tarafından paylaşılan detaylar, dizinin hikayesinin uzun yıllara yayılacağını, Monarch örgütünün farklı periyotlardaki aktivitelerinin anlatılacağını gösteriyor.

godzilla dizisi 2

Heyecanla beklenen Godzilla dizisi için tanıtım çalışmalarına hız veren Apple, bugün diziden ilk fragmanı yayınladı. Bu fragmanla birlikte dizinin yayın tarihi de belli oldu. Monarch: Legacy of Monsters, 10 Kasım’da Apple TV+’ta başlayacak. 10 Kasım’da iki bölüm birden yayınlandıktan sonra, ilk sezonun geri kalan sekiz bölümü haftalık olarak izleyicilerle buluşacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett ve Elisa Lasowki yer alıyor.

Apple, düşük maliyetli bir MacBook çıkarabilir