Ant-Man and the Wasp: Quantumania beğenilmedi

Ant-Man and the Wasp Quantumania

Marvel’ın heyecanla beklenen yeni filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania’nın vizyona girmesiyle birlikte filmin eleştirmen puanı da belli oldu. Yeni Ant-Man filmi beğenilmedi.

Marvel filmleri uzun yıllardır gişeyi domine ediyor ve yakın gelecekte de domine etmeye devam edecek gibi duruyor. Ancak bu durum stüdyo için işlerin güllük gülistanlık gittiği anlamına gelmiyor. Aksine Marvel son dönemde oldukça sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Avengers: Endgame ile birlikte ilk Iron Man filminden beri süre gelen on bir yıllık dev bir macerayı tamamlayan stüdyo, Iron Man ve Captain America gibi sembol kahramanlarını geride bıraktıktan sonra kurmaya çalıştığı bu yeni dönemde istediği sonuçları alamıyor. She-Hulk, Ms. Marvel, Hawkeye gibi Disney+ dizilerinin beklentilerin altında kalması yetmezmiş gibi, son dönemde çıkan filmler de eskisi kadar iyi sonuçlar almıyor.

Ant-Man and the Wasp Quantumania

Görünen o ki bu hafta vizyona giren yeni Ant-Man filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania’da da sonuç farklı olmayacak. Merakla beklenen filmin vizyona girmesiyle birlikte filme de eleştiriler de paylaşılmaya başlandı. Eleştirmen yorumlarını ve puanlarını derleyen Rotten Tomatoes’ta ortaya çıkan sonuç, Ant-Man and the Wasp: Quantumania’nın beğenilmediğini gösteriyor. Üstelik yorumlar o kadar kötü ki Quantumania Marvel’ın Rotten Tomatoes’ta bugüne kadar en düşük puan alan ikinci filmi oldu.

Şu ana kadar Rotten Tomatoes’a girilen 293 eleştiriye göre Quantumania’nın Rotten Tomatoes puanı yüzde 48. Bu da çürük yani kötü anlamına geliyor. Bildiğiniz gibi Rotten Tomatoes’ta eleştirmenlerin puanlarının ortalaması alınmıyor. Bunun yerine eleştirmenlerin filme iyi mi yoksa kötü mü puan verdiğine bakılıyor. Bu da her 100 eleştirmenden 52’sinin filmin kötü olduğunu düşündüğü anlamına geliyor ki bu Marvel filmleri için alışık olmadığımız bir durum. Görünen o ki Marvel’ın sinemadaki sorunları bir süre daha devam edecek.

Samsung Galaxy S23 raflardaki yerini aldı