Marvel iki yeni Avengers filmi duyurdu

Marvel Avengers

Marvel, Comic-Con’da düzenlediği panelde iki yeni Avengers filmi duyurdu. Her iki Avengers filmi de 2025’te vizyona girecek.

Bildiğiniz gibi birkaç gündür Amerika’nın San Diego şehrinde çizgi roman meraklılarını bir araya getiren Comic-Con düzenleniyor. Comic-Con her ne kadar yolculuğuna bir çizgi roman fuarı olarak başlamış olsa da, bugün sinema ve televizyon dünyasının da hayranlarla buluştuğu en önemli etkinliklerden biri haline gelmiş durumda. Pandemi sebebiyle iki yıldır doğru düzgün düzenlenemeyen San Diego Comic-Con bu yıl tam gaz geri döndü ve pek çok heyecan verici duyuruya ve tanıtıma sahne oldu.

San Diego Comic-Con’da panel düzenleyen şirketlerden biri de Marvel’dı. Yeni projelerini Comic-Con’da görücüye çıkaran Marvel; Black Panther: Wakanda Forever, She-Hulk: Attorney at Law, Guardians of the Galaxy Vol. 3 ve Ant-Man and the Wasp: Quantumania gibi merakla beklenen filmlerinin fragmanlarını gösterdikten sonra Marvel Sinematik Evreni’nin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Marvel Sinematik Evreni’nin 5. fazını oluşturacak film ve dizileri duyuran Marvel, bununla da yetinmeyip 6. faza dair ilk planları da paylaştı. Bu planlar arasında heyecanla beklenen yeni Avengers filmi de bulunuyor. Üstelik sadece bir değil iki yeni Avengers filmi geliyor ve bu iki film de 2025’te vizyona girecek.

kang

İlk olarak Avengers: The Kang Dynasty, 2 Mayıs 2025’te sinemaseverlerle buluşacak. Onu 7 Kasım 2025’te vizyona girecek Avengers: Secret Wars takip edecek. İlk üç fazda Infinity taşlarına odaklanan Marvel, altıncı fazı da içine alan bu yeni dönemde ise Multiverse’e yani çoklu evrene odaklanacak. Çoklu evreni tehdit eden en büyük kötülerden biri olan Kang de bu hikayede önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor. Loki dizisinin son bölümlerinde karşımıza çıkan zaman lordu Kang, Ant-Man and the Wasp: Quantumania’nın asıl kötüsü olacak. Ancak görünen o ki hikayesi buradan tamamlanmayacak ve The Kang Dynasty’e kadar uzanacak.

Avengers: Secret Wars ise adından da anlaşılacağı üzere en popüler Marvel çizgi romanlarından biri olan Secret Wars serisinden uyarlanacak. Çizgi roman serisinde Beyonder adlı süper güçlü bir dünya dışı varlık, Dünya’daki süper kahramanları ve süper güçlü kötüleri rızaları dışında Battleworld adlı bir gezegene götürerek burada savaşmaya zorluyordu. Tabii film uyarlamasında bu hikayede önemli değişiklikler yapılabilir.

FBI sahte kripto para uygulamalarına karşı uyardı