Samsung Galaxy S23 raflardaki yerini aldı

Samsung Galaxy S23

Kısa süre önce ön siparişe sunulan Samsung Galaxy S23, iki haftalık bekleyişini ardından nihayet bugün dünyanın dört bir yanında raflardaki yerini aldı.

Bildiğiniz gibi Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy S23’ü 1 Şubat’ta resmi olarak tanıttı. Resmi tanıtımın gerçekleşmesinden kısa süre sonra da telefon başta Güney Kore olmak üzere pek çok ülkede ön siparişe açıldı. Ancak telefonun genel satışa açılması içinse iki hafta daha beklememiz gerekti. Neyse ki beklenen gün sonunda geldi çattı ve Galaxy S23 serisi, bugün dünyanın dört bir yanında raflardaki yerini aldı.

Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy 23 Ultra olmak üzere üç farklı modelden oluşan Galaxy S23 serisi, hem Samsung’un resmi internet sitesi üzerinden hem de diğer online ve fiziki mağazalardan satın alınabiliyor. Ancak fiziki ve online mağazalarda dört farklı renk seçeneği bulunurken, Samsung’un resmi sitesinden alanlar sekiz farklı renk seçeneği arasından tercih yapabiliyor.

samsung galaxy s23 ultra

Samsung yeni amiral gemisi akıllı telefonunun genel satışına daha bugün başlamış olsa da ön sipariş aşamasında yaşananlar Galaxy S23 serisinin satış performansına dair genel hatlarıyla bir fikre sahip olmamızı sağlıyor. Bildiğiniz gibi iPhone 14 serisinin mutlak yıldızı, standart modele göre çok daha iyi özelliklerle gelen iPhone 14 Pro olmuştu. Görünen o ki Samsung Galaxy S23 serisinde de benzer bir tablo ortaya çıkacak. Çünkü ön sipariş aşamasında gerçekleşen satışların yüzde 60’ını Galaxy S23 Ultra siparişleri oluşturuyordu. Ultra modelinin önümüzdeki dönemde de bu performansını koruyup koruyamayacağını bekleyip göreceğiz.

Apple da kendi ChatGPT’sini geliştirebilir