Ant-Man and the Wasp için yeni fragman

antman

Marvel evreni genişlemeye devam ediyor. Marvel’ın sinematik evrenine son katılan isimlerden biri olan Ant-Man, Captain America 3 Civil War’da da rol almıştı. Bu karakterin Avengers Infinity War’da da olması bekleniyordu fakat filmin kadrosunda ismi yer almadı.

Nitekim bunun nedeninin çekimleri devam eden Ant-Man and the Wasp filmi olduğu belirtilmişti. 6 Temmuz’da vizyona girdecek olan film için geçtiğimiz gün yeni bir fragman yayınlandı.

Ant-Man and the Wasp için nefes kesen fragman

İlk Ant-Man filminde başrolde karşımıza çıkan Paul Rudd ve Evangeline Lilly ikinci filmde de başrolleri paylaşıyorlar. Sadece tek bir farkla. Bu sefer Evangeline Lilly de Wasp karakterine hayat verecek.

Zaten ilk filmin sonunda Wasp’ın kostümünü görmüştük. Bu bir sonraki filmde Wasp karakterinin geri döneceğine dair en net işaretti.

Ant-Man and the Wasp filminin hangi zaman aralığında geçtiği ise henüz netleşmiş değil. Fakat şu gerçeği atlamamak gerekiyor. Infinity War’da gerçekleşen olaylar henüz çözüme kavuşmuş değil. Dolayısıyla filmin Infinity War sonrasında geçme ihtimali oldukça düşük diyebiliriz. Bu durumda geriye tek bir seçenek kalıyor. O da filmin Infinity War’da yaşananların öncesinde geçeceği. Elbette son sözü yine senaristler söyleyecek.

Bu arada film için yayınlanan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz. Tekrardan dip not olarak belirtelim. Ant-Man and the Wasp, tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 6 Temmuz’da vizyona girecek.

Avengers Infinity War sonrası neler olacak?