Android P Beta 4 yayınlandı!

Android P Beta 4

Google, bugün Pixel ve Nexus modelleri için için Android P Beta 4 güncellemesini yayınladı. Android P Beta 4 güncellemesi ile eklenen yenilikler ve güncellemenin nasıl yükleneceğini haberimizde bulabilirsiniz.

Google, Google I/O 2018 etkinliği sonrasında test etmeye başladığı Android P sürümünde sona yaklaştı. Google, bugün Pixel ve Nexus modelleri için Android P Beta 4 güncellemesini indirime sundu. Android 9.0 P Beta 4 güncellemesi ile Temmuz ayı Android güvenlik güncellemeleri sisteme ekleniyor.

Güncelleme ile ayrıca adaptif batarya, yeni görev yöneticisi ve kullanıcı arayüzü Android kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Android Oreo kullanım oranı yükselmeye başladı!

Android P’nin son Beta sürümü olduğu düşünülenen Beta 4 güncellemesini; Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Nokia 7 Plus, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 2S, Essential PH-1, Sony Xperia XZ 2, Oppo R15 Pro ve Vivo X21 modelleri alıyor.

Android P Beta 4

Android P Beta 4 nasıl yüklenir?

  1. Adım: Android Beta sayfasından Google hesabınız ile giriş yapın.
  2. Adım: Pixel, Pixel XL, Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerine sahipseniz, Uygun cihazlarınız bölümünde kullandığınız telefonu göreceksiniz. Burada sahip olduğunuz ve yüklemek istediğiniz telefonu seçin.
  3. Adım: Şartlar ve koşulları okuyun ve kabul edin. Burada tüm verilerin silineceğini söylüyor. Bu yüzden önce yedek alın.
  4. Adım: Kayıt işlemini tamamladıktan sonra telefonunuza Android P Beta programına kayıt olundu güncellemeyi yüklemek ister misiniz? şeklinde bir uyarı gelecek. Eğer bu uyarı görünmüyorsa; Ayarlar>Sistem>Yazılım Güncelleme bölümünden güncellemeyi denetleyin.
  5. Adım: Android P Beta güncellemesi, Yazılım Güncelleme bölümünde göründüğünde 1.2 GB büyüklüğündeki indirme işlemini başlatın.