OnePlus 6 için Android P Beta çıktı!

OnePlus 6 için Android P Beta

OnePlus 6 için Android P Beta güncellemesi bugün yayınlandı. OnePlus’ın yeni amiral gemisi OnePlus 6 için Android P Beta güncellemesini alan ilk 3. parti telefon olma unvanını da elde etti.

Çin’in yükselen yıldızı OnePlus, geçtiğimiz gün yeni amiral gemisi katili OnePlus 6 modelini tanıtmıştı. Snapdragon 845 yonga seti ve 8 GB RAM‘i ile tam bir performans canavarı olan OnePlus 6, bugün Android P Beta sürümüne kavuştu. OnePlus 6 için Android P Beta güncellemesinin yayınlanması, Android cephesi için çok önemli bir adım olarak gösteriliyor.

OnePlus 6 için Android P Beta yayınlandı

Google, ilk olarak Android P Beta sürümünü Pixel modellerine sunmuştu. Etkinlikte 3. parti telefon üreticilerinin bazı modellerinin de Beta sürecine katılacağını açıklayan Google, güncelleme konusunda bir ilke imza atmıştı.

OnePlus 6 tanıtıldı! İşte OnePlus 6 özellikleri!

OnePlus 6’nın direkt olarak Android P Beta güncellemesini alması, Eylül ayında yayınlanacak final sürümünü kısa bir süre içerisinde alacağı anlamına geliyor. Google nihayet yıllardır bekleneni yaptı ve Android güncellemelerini hızlı sunmak için firmalar ile anlaştı. Bu hamlenin ileride olumlu dönüşleri olacaktır.

OnePlus 6 için Android P Beta

Android P Beta nasıl yüklenir?

OnePlus 6‘nın yanında ilerleyen günlerde Essential Phone, Nokia 7 Plus, Oppo R15 Pro, Sony Xperia XZ2, Vivo X21UD, Vivo X21 ve Xiaomi Mi Mix 2S modelleri de Android P Beta ile tanışacak.

OnePlus 6 için Android P sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Listede Samsung, HTC ve LG‘nin yer almaması biraz üzücü oldu diyebiliriz. Bakalım bu firmalar Android P sürümünü telefonlarına kısa sürede sunmayı başabilecek mi?