AirPods Pro 2 ve üç yeni Apple Watch 2022 sonbaharında piyasayada

app2

Apple’ın merakla beklenen bazı ürünlerinin lansman zaman çizelgeleri açıklandı. Bu, ikinci nesil AirPods Pro 2′ yiüç yeni Apple Watch modelini ve hatta yeni iPhone SE’yi içeriyor .

Cupertino merkezli dev, önümüzdeki yıl sonbaharda yeni Apple Watch serisi akıllı saatlerinden üçünü piyasaya sürecek. Buna Watch Series 8, Watch SE ve sporcular için söylentili sağlam bir spor versiyonu da dahildir. Ayrıca, şirket görünüşe göre ses deneyimindeki iyileştirmelerin yanı sıra sağlıkla ilgili yeni yerleşik sensörlere sahip olacak AirPods Pro 2 ‘yi de tanıtacak.

AirPods Pro 2

Analist Ming-Chi Kuo’ya göre, daha önce iPhone üreticisinin söylentilere göre AR/VR kulaklığını da gelecek yıl piyasaya süreceğini belirtmişti . Bununla birlikte, bilinen analist, yukarıda belirtilen ürünlerin hiçbiriyle ilgili herhangi bir ayrıntı sunmadı. Yaklaşan bu giyilebilir ürünlerin yanı sıra Kuo, bir akıllı telefonla ilgili detayları da ortaya koydu. Şirketin yeni iPhone SE’sinin 2023’ün başlarında piyasaya sürülmesinin beklendiğini paylaştı.

Daha önce, bir sonraki iPhone SE’nin önceki nesillere göre yalnızca küçük iyileştirmelerle geleceği ve 2022’de piyasaya sürüleceği söyleniyordu. Ancak Kuo, bir sonraki yinelemenin bir yıl sonra ve teknik özelliklerinde büyük güncellemeler ile geleceğine inanıyor. Bu, en önemlisi, önceki 3 GB RAM’e göre 4 GB RAM ile eşleştirilmiş daha büyük bir ekran içerir. Şirket daha önce eski iPhone SE modellerini Mart ve Nisan döneminde piyasaya sürdüğü için bu model için de benzer bir lansman takvimi bekleyebiliriz.

Telegram, yeni güncelleme ile birçok özelliği kullanıma sunuyor