Yeni AirPods çıkış tarihi netleşti!

Apple AirPods Pro 2 bu yıl gelmeyecek! İşte detaylar

Kablosuz kulaklık dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Apple, yeni modelini piyasaya sürebilmek için vargücüyle çalışmaya devam ediyor.

Yeni AirPods çıkış tarihi netleşti! Görünüşe göre geliştiriciler için iOS 16.4 sürüm adayı, A3048 model numaralı yeni AirPod’lar ve A2968 model numaralı yeni bir AirPod’lar kılıfıyla ilgili bir referans içeriyor. Dünya çapında ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo’nun bir tweetine göre, bu model numaraları USB-C şarjı Lightning bağlantı noktasının yerini alacak olan AirPods Pro 2‘nin yeni bir versiyonuna işaret ediyor. Kuo, AirPods Pro 2’nin bu yeni versiyonunun ikinci veya üçüncü çeyrekte sevkiyatının başlayacağını söylüyor.

apple airpods pro satislari yukseliste apple yogun calisiyor 1.jpg

Kuo, Apple’ın AirPods 2 ve AirPods 3 için USB-C versiyonları sunma gibi bir planı olmadığını belirtti. Ayrıca, Apple’ın premium gerçek kablosuz stereo kulaklıklarının yeni USB-C varyantında beklenen diğer değişiklikler hakkında da bahsetmedi, sadece şarj kutusundaki şarj portundan bahsetti.

AirPods, antrenman takibi özelliği alıyor

Yeni AirPods çıkış tarihi netleşti!

Geçtiğimiz hafta Kuo, iPhone 15 serisinin, özel Lightning bağlantı noktası yerine USB-C bağlantı noktası kullanan bir kabloya ihtiyaç duyacağını söyledi. Ancak Apple, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Ultra için daha hızlı USB 3.2 bağlantı noktalarını, iPhone 15 ve iPhone 15 Plus için daha yavaş USB 2.0 bağlantı noktalarını kullanacak. Apple’ın giriş seviyesi iPad ve iPad Pro’daki USB-C bağlantı noktalarıyla yaptığı gibi bir tekrar görebiliriz. Temel tablete en yüksek veri transfer hızı 480Mbps iken, premium tablete çok daha hızlı 40Gbps veri transfer hızı sunuluyor.

AirPods 3'e ait olduğu söylenen bir fotoğraf yayınlandı

AirPods Pro 2’nin USB-C varyantının yanı sıra iPhone 15’in USB-C portuna geçmesi, Apple’ın kullandığı teknolojilerin güncellenmesi için bir adım olarak görülebilir. Bu değişikliklerin, Apple kullanıcılarının cihazlarını daha hızlı ve verimli bir şekilde şarj etmelerine olanak sağlayacağı düşünülebilir. Yeni AirPods çıkış tarihi netleşti!

Sony Xperia 1 V özellikleri büyük oranda netleşti