Binance metaverse yatırımlarını artırıyor: Dev ortaklık kuruluyor

Metaverse projelerinde yeni

Binance metaverse yatırımlarını artırmaya karar verdi. Özellikle son dönemlerde bu alana büyük bir yönelim var. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün ayrıntılara birlikte bakalım.

Gelen bazı detaylara göre Binance metaverse yatırımlarını önemli ölçüde artırma gayreti gösteriyor. Binance akıllı zinciri Ekim 2021 tarihinde yaptığı açıklamalar ile birlikte NFT ve GameFi sektörüne katkıda bulunmak istediğini söylemişti. Bu nedenle 1 milyar dolarlık kaynak ayrıldı. Bu kripto paralara yükseliş olarak yansıdı.

Bu fon çerçevesinde Sandbox ile ortaklık kuruldu. Kripto para borsası devinin asıl amacı kendi akıllı sözleşme ağı üzerinden oyun girişimlerini artırmak. Kripto para borsası mevcut halinden daha fazla büyüyebilecek.

Binance metaverse yatırımlarını yeni anlaşmalarla büyütüyor

Sandbox başta olmak üzere, Blowfish Studios, Quidd, GAMEE, nWay, Bondly, Lympo gibi birçok Şirket ile çalışmalar devam ediyor. Binance neredeyse tüm play to earn şirketlerine yatırım yapmak istiyor. Geçtiğimiz haftalarda play to earn kategorisi yüzde 100 seviyesinde yükseldi.

Binance metaverse yatırımlarını

Metaverse ve GameFi alanında çalışmalar son hız devam ediyor. Oyun oynarken kripto para kazanma imkanı sunan büyük platforumlar BSC ağı üzerinden bu paraların harcamasını sağlayabilir. Aslına bakacak olursak kurulan ortaklıkların temel amaçları bunlarla ilgili. Binance metaverse yatırımlarını bu şekilde artırmaya gayret gösteriyor.

Ameca isimli robotun bu insan benzeri özelliği görenleri şok etti

SAND, MANA, AXS ve ATLAS gibi birçok kripto para birimi yapılan anlaşmalarla ortaklık portföyünü geliştiriyor. Bu sayede fiyatlarda önemli ölçüde artış kaydediliyor. Peki sizin favori GameFi kripto para biriminiz hangisi? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.