Apple bugün ne tanıtacak?

Apple

Apple bugün düzenleyeceği “Gather round” etkinliğinde yeni ürünlerini sergileyecek. Yeni iPhone modellerinin odak noktası olacağı Gather round etkinliğinde Apple’ın başka hangi ürünleri de tanıtacağını sizler için bir araya getirdik.

Apple, 12 Eylül 2018 yani bugün Türkiye saati ile 20:00‘da Gather round etkinliğine start verecek. Yeni iPhone modellerinin tanıtılacağı bu etkinlikte, Cupertinolu firma diğer ürün gamındaki ürünlerini de yenileyecek. Bu ürünler arasında iPad Pro, Apple Watch ve AirPods yer alacak.

Biz de bugünkü etkinlikte tanıtılacak olan tüm ürünleri sizler için bir araya getirdik. Bakalım Cupertino merkezli firma bugünkü etkinlikte karşımıza hangi yeni ürünleri ile çıkacak?

Apple bugün ne tanıtacak?

iPhone Xs ve iPhone Xc

Bu yıl üç farklı iPhone modeli tanıtılacak. Bunlardan ikisi OLED ekrana sahip iPhone Xs ve iPhone Xs Max olacakken diğeri ise LCD ekranlı iPhone Xc olacak. Türkiye fiyatı 10.000 TL ve üzeri olacak olan iPhone Xs‘i görünüşe göre sadece rüyanızda göreceksiniz.

iPhone Xc modeli ise LCD ekranlı olacağı için biraz daha uygun fiyatlı olacak. Ancak bu model de Türkiye’de 8.000 TL ve üzerinde satışa sunulacak.

Dünya Fotoğrafçılık Günü için iPhone ile çekilmiş fotoğraflar yayınlandı

iPhone Xs ve iPhone Xs Max firmanın üst segment telefonu olacakken, iPhone Xc zamanında tanıtılan iPhone 5c gibi renkli olacak ve özellikleri ile orta segmente hitap edecek.

iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerinde Apple A12 yonga seti ve 4 GB RAM bulunacak. Kamera konusunda ise yine çift kamera kurulumu yer alacak. Ancak bu kameraların çözünürlüğü henüz bilinmiyor.

iPhone Xs Plus Türkiye fiyatı