ABD UFO vurdu iddiası gündemde

UFO videoları

ABD UFO vurdu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Çin ve Uruguay gibi ülkelerden de benzer haberlerin gelmesi halk arasında endişeye sebep oldu.

ABD’nin kendi ülkesinde görevli hava kuvvetleri, bu hafta yıllardır olmadığı kadar hareketli saatler geçirdi. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Çin’e ait olduğu söylenen gözlem balonunun ABD hava sahasına girmesiyle birlikte ABD hava kuvvetleri harekete geçti ve Çin balonu bir F22 tarafından vuruldu. Daha bu balonun ne amaca hizmet ettiği tespit edilemeden bu kez de tanımlanamayan başka bir cisim Alaska üzerinden uçarak Kanada hava sahasına girdi. Kanada hükumetinin isteği üzerine yine ABD hava kuvvetlerine ait bir F22 havalandı ve bu kez de bu gizemli hava aracı vurularak düşürüldü. Kısa süre sonra bu kez de ABD’nin Montana ilçesinden benzer haberler gelmeye başladı.

cin balon 3

Üst üste gelen bu tanımlanamayan hava araçları haberleri insanları merak içinde bırakırken, bu üçüncü araç için de bir uçak havalandı. Tüm bu yaşananlar yetmezmiş gibi Pentagon’dan da kafa karıştıran açıklamalar geldi. Bir gazetecinin bu araçların dünya dışı orijinli olma ihtimalini eleyip elemediklerini sorduğu Pentagon yetkilisi, hiçbir şeyi elemediklerini söyleyerek kafa karıştırdı. Üst üste gelen bu olaylar, ABD UFO vurdu iddialarını beraberinde getirdi.

ABD UFO iddiaları hakkında henüz net bir açıklama yapmamış olsa da gerek Pentagon yetkilisinin ifadesi, gerek görgü tanıklarının paylaşımları endişe yaratıyor. Şimdi gözler içimizi rahatlatacak bir açıklama için Beyaz Saray ve Pentagon’a çevrilmiş durumda.

EA Sports, Premier Lig ile anlaşmak üzere