UFO görüntüleri herkesi hayrete düşürdü işte merak edilen detaylar

ABD UFO gözlem birimi

Son dönemlerde ortaya çıkan UFO görüntüleri büyük panik yaşanmasına neden oldu. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün detaylar.

Bilinmeyen nesneler olarak ifade edilen UFO görüntüleri herkesi sürekli olarak hayrete düşürmeyi başarıyor. ABD’li bir savaş uçağı pilotu tarafından çekilen görüntülerde, çok net bir şekilde yabancı cisimler görülebiliyor. Dünya basınına sızan fotoğrafta her zamanki şekil olan daire yerine küp görüldüğü söylendi.

30.000 ila 35.000 fit arasında uçtuğu ifade edilen bu cisim, ABD yetkilileri tarafından doğrulandı. Son dönemlerde özellikle Pentagon çok fazla UFO açıklaması yaptı. Bu açıklamalar aslında bunların gerçek olabileceğini gösteriyor.

ABD pilotları bu tür cisimlere denk gelebiliyor

Tanımlanamayan Hava Fenomenleri Çalışma Grubu oluşturan ABD’li yetkililer tanımlanamayan objeler için bazı çalışmalar yürütmüştü. Bu çalışmalar sonucunda donanmada bile UFO görüntülerine rastlandığı ifade edildi.

UFO görüntüleri

Genellikle UFO olarak tanımlanan araçlar için iki farklı teori ortaya atılıyor. Bunlardan ilki casus uçaklar olabileceği yönünde. İkincisi ise dünyadışı yaşamlardan gelebilecek araçların var olduğu gerçeği. Askeri faaliyetler yürüten ABD kuvvetleri genellikle ilk ihtimale daha çok yoğunlaşıyor.

Bu tür cisimler, son dönemlerde çok daha fazla görülmeye başlandı. Hiç kimse bunların neden ve nasıl ortaya çıktığını net olarak bilmiyor. Ancak ortaya atılan iddialar ve özellikle 2020 yılında bu kadar çok görülmeleri pek hayra alamet değil. konuyla alakalı çok fazla spekülasyon yapılmasına rağmen yine de ABD olayı bilimsel açıdan ele almak istiyor.

Gizli olmadığından dolayı videolar kamuoyu ile paylaşıldı. Ayrıca bazı görüntülere de yer verildi. Sizce UFO olarak tanımlanan bu cisimler gerçekten ne? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.