Şimdilik Apple’ın planlarında yok! Biraz daha beklemek gerekiyor

Apple çalışanı hapis cezası aldı

iPhone 15 serisi, yeni Apple Watch bitmek bilmeyen dedikodular gündemi meşgul ederken, dikkat çekici başka bir rapor daha ortaya çıktı. Apple hakkında sağlam bağlantıları olan Mark Gurman, şirketin yeni planları hakkında bazı detaylar paylaştı. Lafı daha fazla uzatmadan neler olduğuna birlikte bakalım.

Bloomberg’ten Mark Gurman’a göre Apple, 2023 sonundan önce yeni bir iMac çıkarmayı planlamıyor. Gurman, yeni modelin M2 işlemciyi de atlayıp, M3 ile piyasaya sürüleceğini ileri sürdü.

Gurman paylaştığı raporda, “Yeni iMac üretimine dair herhangi bir şey göremedim. M3 işlemcisine kadar iMac olmayacak. Yeni bir iMac’i en erken 2023 sonunda görebiliriz. Belki de 2024’ün başlarında çıkabilir. Yeni model için biraz daha beklemek gerekli” ifadesini kullandı.

apple

M3 çipinin TSMC tarafından 3 nm olarak üretilmesi bekleniyor. Tabii ki M2 serisine göre daha az güç tüketimi ve daha fazla performans sunacak. Fakat M3 ve M2 arasındaki performans farkının ne kadar olacağı belli değil. Belki önümüzdeki haftalar içinde yeni işlemci hakkında sızıntılar olabilir.

27 inç’lik iMac ve iMac Pro üretimden kaldırıldı. Şu anda mevcut olan tek iMac, 24 inç’lik olan model. Mark Gurman, daha önce yaptığı açıklamada 24 inç’ten daha büyük iMac modelinin geri dönebileceğini söylemişti.

ABD UFO vurdu iddiası gündemde