Guardians of the Galaxy 3’ten yeni fragman

Guardians of the Galaxy 3

Dün gece oynanan Super Bowl maçı sırasında Marvel’ın heyecanla beklenen Guardians of the Galaxy 3 filminden yeni bir fragman yayınlandı.

Bildiğiniz gibi ABD’de yılın en çok izlenen televizyon yayınlarından biri olan Super Bowl’un bu seneki ayağı dün gece yayınlandı. Milyonlarca Amerikan futbolu seyircisinin televizyonun önüne geçtiği bu yayın sırasında, her yıl olduğu gibi bu yıl da reklam aralarında pek çok fragman da yayınlandı. İşte Super Bowl sırasında yayınlanan bu fragmanlardan biri de yeni Guardians of the Galaxy 3 fragmanıydı.

Son olarak Disney+’ta izleyici ile buluşan Guardians of the Galaxy Holiday Special’da karşımıza çıkan Galaksinin Koruyucuları, üçüncü filmlerinde yine galaksinin farklı köşelerinde eğlenceli maceralara atılıyor. Filmden yayınlanan bu yeni fragman, sevdiğimiz Guardians of the Galaxy ekibinin eksiksiz bir şekilde üçüncü filmde yer alacağını gösterirken, özellikle yeni Gamora ile Quill arasındaki ilişkinin hikayede önemli bir yer tutacağını gözler önüne seriyor.

Guardians of the Galaxy 3 1

Hatırlarsanız Gamora, Avengers: Infinity War filminde ölmüştü. Ancak Avengers: Endgame ile birlikte karakterin farklı bir versiyonu hikayeye dahil olmuştu. Görünen o ki Guardians of the Galaxy 3’te bu yeni versiyonun ekibe dahil oluşunu ve Peter Quill ile aralarındaki ilişkinin yavaş yavaş gelişmesini göreceğiz.

Öte yandan fragmanda karşımıza çıkan bir diğer önemli karakter de, ortadaki görselde de Gamora ile birlikte yer verilen Adam Warlock. Marvel çizgi romanlarının önemli karakterlerinden olan Adam Warlock, bu filmle birlikte Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olacak.

EA Sports, Premier Lig ile anlaşmak üzere