ABD ışınlanma teknolojisi sızdırıldı

ABD ışınlanma teknolojisi

Uzun bir süredir herkesin konuştuğu ABD ışınlanma teknolojisi yeniden gündeme geldi. Teknoloji alanında çok ciddi bir ilerleme kaydeden ABD belki de ışınlanma teknolojisine şu anda bile sahip. İşte son derece ilginç olan haberimizin detayları.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde ABD Uzay Kuvvetleri ile ilgili bazı görüşler ortaya atılmıştı. Bazıları ABD hava kuvvetlerinin kurulması gerektiğini savunurken kimileri de böyle bir şeyin uzay savaşları başlatacağını söylemişti. Ancak ABD hava kuvvetlerinden emekli Korgeneral Steven Kwast, ABD’nin şu anda bile ışınlanma teknolojisine sahip olduğunu iddia etti.

ABD ışınlanma teknolojisi ne anlama geliyor?

Günümüzün en değerli konulardan birisi de hiç şüphesiz hız faktördür. Herhangi bir yerden başka bir yere geçerken hızlı olmanız size büyük avantajlar sağlayacaktır. Peki bu uzunluğun bir ölçüsü var mı?

ABD Hava Kuvvetleri’nde çalışan eski personelin söylediğine göre sadece 1 saat içerisinde herhangi bir insanı başka bir yere transfer etmek mümkün. Üstelik bu güce sahip olan kuruluşun ABD askeri kuvvetleri olduğunu söyledi. Ona göre aynı zamanda Uzay Kuvvetleri’ne de acil ihtiyaç var. Eğer Uzay Kuvvetleri kurulursa, Çin gibi ülkelere karşı daha aktif mücadele edilebileceği düşünülüyor.

SpaceX şirketi herhangi birisini dünyanın iki ucu arasında seyahat ettirebileceğini söylemişti. Bu seyahat bir saat kadar sürecek. Şirketin böyle bir idda ortaya atması emekli askeri haklı çıkarıyordu. Peki sizce ABD gerçekten de elinde ışınlanma teknolojisine sahip mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Dış iskelet teknolojisi ABD askerlerini canavara dönüştürecek