AAA oyun Prey tamamen ücretsiz oldu! Tıkla indir!

Prey Youtube WhatIsPrey

Epic Games’in 16 Aralık – 30 Aralık tarihleri arasında her güne bir ücretsiz oyun kampanyası bugün de devam etti.

AAA oyun Prey tamamen ücretsiz oldu! Tıkla indir! Oyun severlerin en sevdiği dönemlerden biri olan Kış Kampanyaları tüm coşkusuyla devam ediyor. Bu kapsamda Epic Games tarafından 15 gün boyunca her gün 1 adet oyunun ücretsiz olarak sunulacağı ve bu oyunu hesaplarına ekleyenlerin, diledikleri zaman bu oyuna ücretsiz olarak erişebileceği duyurulmuştu. İşte şirket sözünü tutmaya devam ediyor ve her gün akşam saat 19:00 itibariyle oyunseverlerin 24 saat içerisinde hesaplarına ekleyebilecekleri yeni oyunu duyuruyor.

AAA oyun Prey tamamen ücretsiz oldu! Tıkla indir!

Epic Games tarafından bugün takipçilerine ücretsiz olarak sunulan yeni oyun ise “Prey” oldu. Satış fiyatı 200-TL olan bu oyunu 26 Aralık 2021 tarihi ve 19:00 saatine kadar hesabına eklemeniz halinde, bu oyun tamamen sizin olacak ve dilediğiniz zaman bu oyuna erişerek ücretsiz bir şekilde oynayabileceksiniz.

953f9cbc b709 4be6 b244 4dd2f07e02f2

Bununla birlikte şirketin yarın hangi oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarıyla paylaşacağı konusunda bir bilgi yok. Epic Games bu konuda yani günlük kampanyaya dahil edeceği oyun bilgisi konusunda, en yakınlarına bile herhangi bir ipucu vermiyor. Öyleki bugüne kadar henüz Epic Games’in günlük oyun seçimi konusunda isabetli bir tahmin yapabilen olmadı. Bakalım yavaş yavaş sonlarına doğru geldiğimiz ve oyunseverler için adeta bir heyecan bombardımanı olan bu süreç, nasıl tamamlanacak. Dahası Epic Games’in son günlerde hiç beklenmeyen bomba bir oyunu listeye ekleyip eklemeyeceği büyük merak konusu. Ancak maalesef bu konuda da beklemekten başka çaremiz yok.

Bu altcoinler staking kazancı ile baş döndürebilir