A Quiet Place Oyununun Çıkış Tarihi Açıklandı

A Quiet Place The Road Ahead

Sevilen korku-gerilim serisi A Quiet Place’in oyunu geliyor. Merakla beklenen A Quiet Place oyununun çıkış tarihi resmen duyuruldu.

Son yıllarda çıkan en başarılı korku filmlerinden biri olan Sessiz Bir Yer (A Quiet Place), yakaladığı başarı sayesinde koca bir franchise yaratmış durumda. Önümüzdeki yıl üçüncü filmiyle geri dönecek olan seri, bu yıl ise spin-off filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıktı. A Quiet Place: Day One adını taşıyan bu spin-off filmi de sinemaseverlerle buluştu. Film gişede de gayet iyi bir performans sergiliyor.

Day One’ın yakaladığı başarı sayesinde iyiden iyiye momentum kazanan A Quiet Place franchise’ı, bu yıl oyun dünyasına da ilk adımı atacak. Bu evrende geçen ilk oyun olan A Quiet Place: The Road Ahead, yıl bitmeden oyunseverlerle buluşacak. Merakla beklenen A Quiet Place oyununun 17 Ekim’de çıkacağı duyuruldu. Oyun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’e yönelik olarak çıkacak.

A Quiet Place oyunu

Saber Interactive ve Stormind Games ortaklığında hazırlanan oyun, ilk olarak 2021 yılında ortaya çıkmıştı ama çıkışı için üç yıl beklememiz gerekti. A Quiet Place: The Road Ahead, atmosferik bir korku oyunu olarak tanımlanıyor.

A Quiet Place filmlerinde olduğu gibi bu oyunda da hayatta kalmanın yolu sessiz kalmaktan geçecek. Gizlilik unsurları barındıran bir korku oyunu olan The Road Ahead’de oyuncular sessiz bir şekilde hareket ederek sese duyarlı yaratıklardan kaçınmaya çalışacak. Filmde olduğu gibi A Quiet Place oyununda da çıkarılan en ufak ses, ölümcül bir hata olacak. Oyun, ilk iki filmin hikayesini tekrarlamak yerine bu dünyada geçen yepyeni bir hikaye anlatıyor.

Arcane 2. Sezon Bölümleri İnternete Sızdırıldı