Dragon Age: Inquisition’dan Büyük Başarı

Dragon Age Inquisition Yasaklandı

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Dragon Age: Inquisition, Mass Effect 3 gibi güçlü bir rakibi geride bırakarak BioWare stüdyosunun en başarılı oyunu oldu.

Baldur’s Gate ve Mass Effect gibi popüler RPG serilerinin yapımından sorumlu olan BioWare stüdyosu tarafından geliştirilen ve son yılların en başarılı serileri arasına girmeyi başara Dragon Age, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Serinin geçtiğimiz yıl son aylarda piyasaya sürülen yeni oyunu Dragon Age: Inquisition oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı ve BioWare’in bugüne kadarki en başarılı oyunu haline geldi.

Dragon Age Inquisition Çıkış Tarihi Açıklandı

Dragon Age: Inquisition‘ın yayımcı firması olan Electronics Arts dün düzenlediği basın toplantısıyla 2015 yılı ilk çeyreği için mali sonuçlarını açıklarken yeni Dragon Age oyununun yakaladığı büyük başarıya da değindi ve oyunun BioWare’in en başarılı oyunu olduğunu duyurdu. Dragon Age Inquisition’ın bugüne kadar kaç adet sattığı açıklanmamış olsa da, oyunun Mass Effect 3 gibi dev bir rakibi devirerek BioWare‘in bir numarası haline geldiği göz önüne alındığında, satış rakamlarının oldukça etkileyici olduğu söyleniyor.

Dragon Age: Inquisition‘ın bu başarısından oldukça memnun görünen Electronic Arts’ın önümüzdeki dönemde de bu başarıyı sürdürmek isteyeceği ve oyun için yeni içerikler yayınlayacağı tahmin ediliyor.

Huawei Rakip Olarak Samsung’u Görüyor